Nothing Ear (2) tasarımı sızdırıldı: Değişen pek bir şey yok

Akıllı cihaz sektörüne değişik tasarımlı ürünleriyle damgasını vuran Nothing şirketinin, bu çizgisini bozmamak adına tasarımla pek oynamak istemediği anlaşılıyor.

Akıllı telefon sektörü, rekabetin üst seviyede yaşandığı bir pazar olduğu için, artık bu sektöre giriş yapmak da bu sektörde kendine ait bir pazar payı oluşturmak da son derece güç. Ancak bunun yolunun farklı bir tarz oluşturmaktan geçtiğini fark eden Nothing şirketi, şeffaf tasarıma sahip Nothing Phone (1) ile çok uzun süre adından bahsettirmiş ve telefonun satışa sunulmasıyla birlikte hatırı sayılır miktarda sipariş alarak ilk turu gayet güzel atlatmıştı.

Öte yandan şirketin ürünleriyle markasını temsil ettiği tek pazar akıllı telefon kategorisi değil. Kablosuz kulaklık pazarında da ses getiren bir tasarımla giriş yapan ve Nothing Ear (1) modeliyle önemli bir başarı sergileyen şirket, şimdilerde Nothing Ear (2) modeliyle bu başarısını sürdürmenin peşinde.

Nothing Ear (2) tasarımı sızdırıldı: Değişen pek bir şey yok

Dün itibariyle ilk defa tasarımı sızdırılan yeni kablosuz kulaklık modeline baktığımız zaman, aslında Nothing Phone (1) ile yenilenen bir tasarıma kavuşan selefiyle pek de önemli farklılıklar içermediği anlaşılıyor. Hatta öyle ki, yeni kablosuz kulaklık modeline baktığımız zaman belki de dikkat çekici tek değişikliğin, kulaklığın isminin yer aldığı sütunlardaki Nothing Ear (2) yazısı olduğunu söyleyebiliriz.

Henüz donanımsal özellikleri hakkında herhangi bir bilgiye ulaşamadığımız bu yeni kablosuz kulaklık modelinin 26 Ekim tarihi itibariyle resmen tanıtılacağını da hatırlatalım.

Kıyafetiniz ile kombin yapabileceğiniz en iyi 10 erkek saati
2022'de kadınlar için en iyi 10 saat!
iPhone 16 Pro Max şarj performansıyla komik duruma düştü
Sonraki Haber