Bu televizyonlar hem ucuz, hem de çok yetenekli, TV alacaklar bakmadan karar vermeyin

Televizyon odanızı donatmak, sıklıkla pahalı bir girişim olabiliyor. Ancak her bütçe, piyasaya sürülen en yeni ve parlak televizyonları karşılayamayabilir.

Fakat daha az para harcamak, kaliteden ve özelliklerden ödün verdiğiniz anlamına gelmez.

Bin doların altında müthiş özelliklere sahip, parlak ve dinamik kontrasta sahip, hızlı yenileme hızları ve Dolby Atmos gibi güncel teknik özelliklere sahip harika televizyonlar bulunabilir. Bu kapsamda, Hisense ve TCL gibi bütçe dostu markalardan oluşan, bin doların altında alabileceğiniz en iyi televizyonlar listemizi hazırladık.

Hisense 55-inch U8K ULED: Parlaklık ustası

En beğenilen televizyonumuz olan Hisense 55-inch U8K, seçim yaparken hiç tereddüt etmediğimiz bir model oldu. 2000 nit'e kadar çıkan parlaklık kapasitesiyle öne çıkan bu televizyon, renk doğruluğu ve hareket netliği konusunda da oldukça başarılı. HDR10, HDR10+ ve Dolby Vision desteği ile HDR tutkunlarını memnun edecek özelliklere sahip. Google TV işletim sistemi sayesinde Netflix, Hulu, Amazon Prime Video gibi platformlardan içerik akışı yapabilir ve kişiselleştirilmiş önerilere erişebilirsiniz. Dahili ses sistemi de oldukça tatmin edici.

Popüler Haberler