2024 yılının en kaliteli kafa üstü kulaklık modelleri

PlayStation oynarken kulaklık olmadan yapamayanlardansanız aşağıda önereceğimiz kafa üstü kulaklıklar sizi tam olarak oyunun içine dahil edecek işte. PlayStation, Xbox ve PC gibi elektronik aletlerle rahatlıkla kullanabileceğiniz 2024 yılının en kaliteli kafa üstü kulaklık modelleri.

SteelSeries Arctis Nova 7P 

SteelSeries Arctis Nova 7P ve Razer Kaira Pro Hyperspeed, oyun severler için çeşitli özellikler sunan iki farklı kulaklık modelidir. Her iki model de, özellikle PlayStation 5 kullanıcıları için uygun seçenekler sunuyor.

SteelSeries Arctis Nova 7P, kullanıcılarına sadece yüksek ses kalitesi sunmakla kalmıyor, aynı zamanda gürültü engelleyici ve tamamen içeri girebilen bir mikrofonla donatılmış. Uzun oyun seanslarında bile rahat bir kullanım sunan bu model, hafif çelik baş bandı, dört ayar noktası ve başlık boyunca kullanılan yumuşak malzemeler içeren ComfortMax Sistemi ile konforu ön planda tutuyor. 360 derece mekansal ses özelliği ve PS5'in Tempest 3D Audio desteği ile donatılan Arctis Nova 7P, konsolun etkileyici ses teknolojisinden tam olarak faydalanmanızı sağlıyor. Cihaz, 38 saatlik bir pil ömrü sunuyor. 

Eğer çoklu platform desteği arayan bir kulaklık arıyorsanız, Nova 7P PC, Switch ve mobil platformlarla uyumlu. Nova 7X ise temelde aynı özelliklere sahipken, Xbox desteği ekliyor. Her iki model de siyah ve beyaz renk seçenekleriyle sunuluyor.

Popüler Haberler