YouTube Premium abonelerine zam: %130'luk artış

YouTube Premium abonelik ücretlerine zam yapıldı. İşte bireysel, aile ve öğrenci YouTube Premium abone ücretlerine ait detaylar.

YouTube Premium'un şu an geçerli olan fiyatları şu şekildeydi:

Öğrenci Premium abonelik ücreti 9,99 TL

Bireysel Premium abonelik ücreti 16,99 TL 

Aile Premium abonelik ücreti 25,99 TL 

Yapılan yeni açıklama ile YouTube Premium abonelik ücretlerinde yüksek bir zam oranıyla artış yaptı. Bu zam oranları bireysel hesaplar için yüzde 80 oranına yakınken diğer öğrenci ve aile hesaplarında yüzde 100 oranı ve üstünde olarak açıklandı.

YouTube'dan yapılan zam açıklaması şu şekilde:

"YouTube Premium ile sevdiğiniz videoları, içerik üreticileri ve müzisyenleri daha rahat takip edebilmeniz için kesintisiz YouTube keyfi sunuyoruz. Size mükemmel hizmet ve özellikler sunmaya devam edebilmek için aylık 16,99 TL olan Premium aboneliğinizin fiyatını aylık 29,99 TL olarak güncelleyeceğiz."

"Bu değişiklik, 21 Kasım 2022 tarihinde veya sonrasında başlayan bir sonraki faturalama döneminizde uygulanacak. Hesabınızın durumunu ve faturalama bilgilerinizi kontrol etmek için Ayarlar > Satın Alınanlar ve Üyelikler sayfasına gidin. Tüm üyeler diledikleri zaman aboneliklerini buradan askıya alabilir veya iptal edebilir."

Yani yapılan açıklamaya göre 21 Kasım tarihinden itibaren geçerli olacak fiyatlandırma ile bireysel abone olan hesaplar 13 TL daha fazla ödeme yaparak 29.99 TL ödeyecekler. Yıllık ücret ise 299.99 TL'ye yükseltildi. YouTube Premium aile üyeliği fiyatı ise aylık 59.99 TL olarak belirlendi. YouTube, Öğrenci üyeliği ücreti de bir aylık ücretsiz deneme süresinden sonra aylık 19.49 TL olarak açıkladı.

Netflix’in zirvesindeki isim koltuğunu bir başka yeni yapıma kaptırdı
Dark'ın yaratıcılarından yeni Netflix dizisi: 1899
Bu telefon iPhone 16'yı sollayacak: İşte karşınızda amiral gemisi katili iQOO 13
Sonraki Haber