Pokemonu nereden izleyebilirsiniz? Tamamı Türkçe, tüm sezonlar!

Geçen yılki Pokémon Ultimate Journeys'in sonunda kazandığı şampiyonluk zaferinin ardından başrol karakterini Ketchum'dan alacak olan Pokémon Horizons'un izleyicilerinin yeni kahramanları Liko ve Roy ile tanışmadan önce hâlâ biraz zamanı var.

Yeni sezon başlamadan önce neden anılar arasında bir gezintiye çıkıp animenin en son bölümünden önce yayınlanan önceki sezonlarını yeniden izlemiyorsunuz? Orijinal Pokémon animesinin 25 sezonunun tamamını izleyebileceğiniz tüm hizmetlerin bir listesini hazırladık. 

POKÉMON: ORİJİNAL SERİ (1997-2002)

Sezonlar 1-5: Indigo League, Adventures in the Orange Islands, The Johto Journeys, Johto League Champions, Master Quest

Nereden izlenir: Netflix (sezonun ilk yarısı); Prime Video'daki Pokémon eklenti kanalı veya Amazon'da dijital kiralama/satın alma yoluyla (sezonun ikinci yarısı, sezon 2, sezon 3, sezon 4, sezon 5) 

Hepsi bu seriyle başladı! Ash Ketchum, Kanto ve daha sonra Johto bölgelerini keşfetmek için Pallet Town'dan yola çıkan hırslı bir Pokémon eğitmenidir. Pikachu gibi elektriklenen partner Pokémon'uyla birlikte, en iyisi olmak için Gym rozetleri kazanır ve diğer Pokémon'ları yakalar. Ash, yol boyunca arkadaşları Misty ve Brock ile takım oluşturur ve Team Rocket üyeleri Jessie, James ve Meowth ile karşı karşıya gelir.

Popüler Haberler