Netflix'ten büyük hamle! DreamWorks animasyon filmi Netflix'e özel olacak gelecek

Netflix, 2024'te gösterime girecek olan yeni DreamWorks Animation uzun metrajlı filmi Orion and the Dark'ın yayınlayacak.

Bu, ilki 2021'de vizyona giren Trollhunters: Rise of the Titans olmak üzere yalnızca Netflix'e giden ikinci DreamWorks Animation filmi. Elbette, ABD'deki Netflix şu anda tüm DreamWorks sinema filmlerini ilk pencerede taşıyor.

Film, son birkaç yıldır DreamWorks Animation'da çalışıyor ve kitap ilk olarak 2010'ların ortalarında, 2015 gibi erken bir tarihte beğenilen stüdyo tarafından tercih edildi. Annecy Film Festivali.

İşte Orion ve Karanlık hakkında bilmeniz gerekenler :

Filmi, yıllar boyunca birçok projede çalışmış olan, ancak bu onun ilk yönetmenlik denemesi olan, sektörün emektarlarından Sean Charmatz yönetiyor. Charmatz'ın üzerinde çalıştığı önceki projeler arasında The Lego Movie 2, Nickelodeon's SpongeBob Squarepants ve Trolls sayılabilir .

Yeni filmin senaryosunun arkasında Charlie Kaufman var. Kaufman en çok Eternal Sunshine of the Spotless Mind , Being John Malkovich gibi eleştirmenlerce beğenilen filmlere yazdığı yazıyla ve son zamanlarda Netflix için yazdığı I'm Thinking of Ending Things ile tanınır.

Popüler Haberler