Netflix'te mutlaka izlemeniz gereken noel filmleri!

Kasım, Amerika Birleşik Devletleri'nde Şükran Günü ayıdır, ancak çoğumuz Noel ruhuna erkenden girmeyi severiz. Yılın en güzel zamanı! Neden bunu sadece bir ayla sınırlandırıyorsunuz?

Tıpkı Cadılar Bayramı'nın ürkütücü dallarını eylül ayına yayması gibi, birçok kişi de saat 1 Kasım gece yarısını vurur vurmaz vites değiştiriyor.

Netflix aboneleri, Noel sabahı beklentisiyle izleyecekleri tatil filmleri için kataloğu taramaya başlarken, yayıncının bu Kasım ayında, Brandy Norwood'un başrolde olduğu bir film de dahil olmak üzere birçok yeni Noel filminin yayında olduğunu öğrenmekten memnun olacaklar!

İşte bu kasım ayında Netflix'e gelecek festival filmleri.

The Claus Family 3

Tim Allen'ın başrol oynadığı Noel Baba filmleriyle karıştırılmaması gereken The Claus Family, Netflix'te yayınlanan büyüleyici bir Hollanda-Belçika filmi dizisidir ve üçlemenin üçüncü filmi 8 Kasım'da vizyona girecek. Son aile destanında, Büyükbaba Noël'in torunları Jules ve Noor, hediye teslimatı ters gittiğinde günü kurtarmak için birlikte çalışmalıdır. Claus Ailesi ve Claus Ailesi 2 şu anda yayınlanıyor.

Popüler Haberler