Netflix’te bulunan en iyi aile filmleri açıklandı

Netflix aile gecelerinizi kurtaracak en iyi aile filmleriyle dolup taşıyor. Her ay güncellenen bu listede, ailecek keyifle izleyebileceğiniz filmleri bir araya getirdik.

Artık sonsuz bir seçim karmaşası içinde kaybolmak yok; bu liste ile en kaliteli aile filmlerine hızlıca ulaşabilirsiniz.

Aile filmi seçmek bazen beklenenden daha zor olabilir. Ancak endişelenmeye gerek yok; Netflix'teki aile dostu filmlerin güncel listesiyle, seçim yapmak artık çok daha kolay. Bu ay listeye eklenen klasik bir franchise ve çocukların sevgilisi bir canlı aksiyon uyarlamasıyla, her yaştan izleyiciyi ekrana kilitleyecek filmler sizleri bekliyor.

Zamansız bir macera: Land Before Time

1988 yapımı Land Before Time, dinazorların büyülü dünyasına yolculuk eden bir film. Küçük bir brontosaurus olan Littlefoot'un, yıkıcı bir depremden sonra ailesini kaybetmesi ve efsanevi Büyük Vadisi bulma umuduyla yola çıkması anlatılıyor. Bu yolculuk sırasında farklı türlerden dört kayıp genç dinazorla tanışır ve onlarla birlikte hayatta kalabilmek için iş birliği yapmayı öğrenirler.

Popüler Haberler