Netflix’in zirvesindeki isim koltuğunu bir başka yeni yapıma kaptırdı

Dijital içerik sağlayıcısı Netflix her hafta olduğu gibi yine haftanın en çok izlenen yapımlarını sıraladı.

Amerikalı medya devi Netflix, hala zor bir süreçten geçiyor. Üçüncü çeyrek verilerini henüz açıklamayan ancak ilk iki çeyrek verilerinden anladığımız kadarıyla dünya genelinde milyonlarca kullanıcı kaybı yaşayan ünlü dijital içerik üreticisi, yakın zamanda reklamlı abonelik sistemini de devreye sokacağını açıklamıştı. İşte bir taraftan mevcut kullanıcılarını elinde tutmak isteyen Netflix, diğer bir taraftan ise platformunda yer alan yapımların reklamını yaparak potansiyel müşterilerine göz kırpmaya da devam ediyor. Medya devinin söz konusu reklam çalışmasını yaptığı en iyi başlık ise “haftanın en çok izlenen yapımları” oluyor.

Netflix’in zirvesindeki isim koltuğunu bir başka yeni yapıma kaptırdı

Nitekim her hafta ilgiyle takip edilen bu liste, 3-9 Ekim tarihlerini içerecek şekilde bir kez daha takipçilerle paylaşıldı. Listeye göz attığımız zaman, son 3 haftanın lideri olan DAHMER: Monster: The Jeffrey Dahmer Story’nin ikinci sıraya gerilediğini görüyoruz. Toplam izlenme süresi 122 milyon 780 bin saat olan bu yapımı geçen isimse, The Watcher isimli serinin 1. sezonu oldu.

Toplam 125 milyon 10 bin saat gibi bir izlenme süresine ulaşan bu yapım her ne kadar Netflix tarihinin en çok izlenen yapımları arasına girecek gibi durmasa da, bu süre üç haftalık lideri koltuğundan etmesine fazlasıyla yetti. Bakalım The Watcher önümüzdeki haftalarda nasıl bir performans sergileyecek.

Dark'ın yaratıcılarından yeni Netflix dizisi: 1899
Bildiğiniz tüm popüler filmleri unutun! Netflix bu yapımla fırtınalar koparacak!
Vivo uygun fiyatlı iki yeni model tanıttı
Sonraki Haber