Netflix’in yeni bombası Glamorous! Herkes bu diziyi konuşuyor!

Ne zaman yeni bir Netflix programı yayınlansa, potansiyel izleyiciler art arda izlemeye vakit ayırmadan önce ellerinden gelen her şeyi bilmek isterler. Yakın zamanda yayınlanan Kim Cattrall'ın oynadığı komedi-drama dizisi Glamorous'ta durum böyle .

Makyaj ve güzellik dünyası içinde geçen dizi, nihayet yayına girebilmek için dolambaçlı bir yola girdi. Başlangıçta, gösteri The CW'de yayınlanmak üzere geliştiriliyordu, ancak ağ nihayetinde geçtiğinde, Netflix geliştirmeye başladığında ikinci bir hayat kazandı.

Ve Haziran 2023'te sonunda yayınlandı. Ama izlemeye değer mi? İşte yeni dizi hakkında, özeti, eleştirmenlerin söyledikleri ve daha fazlası dahil olmak üzere bilmeniz gerekenler!

Glamorous on Netflix'in konusu nedir?

Yeni queer işyeri komedi-dramasında, Sex and the City'nin yıldızı Kim Cattrall , yeni asistanlarından biri olarak gelecek vadeden güzellik uzmanı Marco Mejia'yı (Miss Benny) karşılayan makyaj kralı Madolyn Addison'ı canlandırıyor. Aniden tüm makyajın annesi için çalışmanın kültür şoku, Marco'yu kim olduğunu ve kim olmak istediğini anlamaya yaklaştırır.

Netflix diziyi şöyle açıklıyor:

“Glamorous, efsanevi makyaj kralı Madolyn Addison için çalışan bir işe girene kadar hayatı yerinde sıkışıp kalmış gibi görünen, cinsiyetine uymayan genç bir eşcinsel adam olan Marco Mejia'nın hikayesini anlatıyor. Bu, Marco'nun hayattan ne istediğini, gerçekte kim olduğunu ve eşcinsel olmanın onun için gerçekte ne anlama geldiğini anlaması için ilk şansı.”

Popüler Haberler