Netflix 2022: Bu yıl en çok beklenen filmler

2022, Netflix'te bir çok film yılı olacak. Çok çeşitli türlerde ve çeşitli film yapımcılarında, Netflix aboneleri inanılmaz derecede eğlenmeyi bekliyor. Aşağıda, 2022'nin en çok beklenen Netflix filmlerini seçtik.

Netflix, 2022 film listesini 3 Şubat'ta açıkladı ve 87 film duyurdu, ancak yıl boyunca vizyona girme olasılığı çok daha yükse filmlerin listesini görmek istiyorsanız, detaylar haberimizde.

İşte 2022'de Netflix'te en çok beklenen Netflix filmlerimiz:

Knives Out 2

Yönetmen: Rian Johnson

Tür: Gizem

Oyuncular: Daniel Craig, Dave Bautista, Edward Norton, Janelle Monae, Kathryn Hahn

Netflix Çıkış Tarihi: 2022 Sonu

2021'in en şaşırtıcı satın almalarından biri, belki de Netflix'in Rian Johnson'ı ve Lionsgate'den uzakta iki Knives Out filmi için iddialı planlarıydı. Netflix'in iki devam filmi için yaptığı anlaşma onlara 469 milyon dolara mal oldu, bu da Johnson'ın her iki devam filmini yazıp yönetmeye geri döneceğini ve Daniel Craig'in Benoit Blanc rolünü yeniden canlandıracağını görecek.

İlk filmde olduğu gibi, devam filminde de aksiyonda görmek için sabırsızlandığımız son derece tanıdık yüzlerle dolu, yıldızlarla dolu eğlenceli bir oyuncu kadrosu yer alacak. 2022'nin sonlarında gösterime girecek olan Knives Out 2, Netflix'in yılın en büyük filmlerinden biri olmaya hazır.

Knives Out 2, yepyeni bir gizemle dikkat çeken kendi hikayesi olacak. Hala devam filminin konusu hakkında daha fazla bilgi edinmek için bekliyoruz ama verilen çekimler Yunanistan ve Sırbistan'da gerçekleşti, Avrupa'da eğlenceli bir gizem bekliyoruz.

Popüler Haberler