My Life With the Walter Boys'u izledikten sonra bu 5 Netflix gençlik programına göz atın

My Life With the Walter Boys'yi henüz incelemediniz mi? Şu anda Netflix'in 1 numaralı dizisi (12 Aralık). Ancak 10 bölümlük ilk sezonun tamamını zaten izlemiş olanlar için muhtemelen daha fazla gençlik içeriği izleme havasındasınızdır.

Bu diziye bayılanların hoşuna gideceği benzer gençlik dizileri bulduk. İşte o diziler:

Ginny & Georgia

Ginny veamp; Georgia prömiyerini Şubat 2021'de Netflix'te yapan Emmy adayı bir komedi-drama dizisidir. İlk sezonu büyük bir başarı yakaladı ve ilk ayında dünya çapında 381 milyon saat izlendiği bildirildi. Netflix'in diziyi ikinci sezon için yenileme kararını vermesi, ilk sezonun yayınlanmasının üzerinden yalnızca iki ay sürdü.

Fakat ne yazık ki hayranlar Ginny & Georgia 2. sezonu çıkacak ve ilk sezondan neredeyse iki yıl sonra yayınlanacak. Başarılı bir sezonun ardından gençlik dizisi yeniden yenilendi ancak bu sefer iki sezon daha uzatıldı. Bu, Ginny & Georgia 3. sezon ve 4. sezon gelecekte Netflix'e gelecek.

Ginny veamp; Georgia 30 yaşındaki özgür ruhlu anne Georgia Miller ve iki çocuğu, 15 yaşındaki öfkeli kızı Ginny ve onun iki çocuğundan oluşan Miller ailesinin hayatını konu alıyor.

Kocası öldükten sonra yeni bir başlangıç ​​arayan Georgia, eşyalarını toplayıp New England'ın Wellsbury, Massachusetts kasabasına taşınmaya karar verir. Ancak Georgia'nın da kendine ait karanlık sırları vardır ve çok geçmeden, bunları ne kadar gizli tutmaya çalışırsa çalışsın, bunların gün ışığına çıkması olayları daha da karmaşık hale getirecektir.

Popüler Haberler