“Love At First Sight” Netflix Filmi: Vizyon tarihi ve şimdiye kadar bildiklerimiz

Netflix ve ACE Entertainment başka bir proje için bir araya geliyor: Jennifer E. Smith'in yazdığı The Statistical Probability of Love at First Light'a dayanan Love At First Sight adlı genç yetişkin romantik filmi. Yeni film, 15 Eylül 2023'te yalnızca Netflix'te yayınlanacak.

Film, ilk olarak 2011'de yayınlanan aynı adlı romandan uyarlanmıştır. Senaryo uyarlamasını Katie Lovejoy yazıyor ve To All The Boys'un ikinci ve üçüncü filmlerinde çalıştı.

Vanessa Caswill filmin yönetmenliğini üstleniyor. Acorn TV için Gold Digger , PBS için Little Women ve  BBC America için Thirteen dahil olmak üzere büyük ölçüde kısa filmler ve TV mini dizilerinde çalıştı .

Matt Kaplan filmin yapımcılığını üstleniyor, Aubrey Bendix ortak yapımcılığını üstleniyor ve yürütücü yapımcılar arasında Max Siemers, Matthew Janzen, Jennifer E. Smith, Christopher Foss, Mark Lane ve Haley Lu Richardson yer alıyor.

Yeni film, To All The Boys YA, Florida Man , XO, Kitty ve Hello, Goodbye and Everything in Between dahil olmak üzere Netflix için bir dizi projede çalışan Ace Entertainment'tan geliyor.

Love At First Sight konusu nedir?

Netflix, bize neler bekleyebileceğiniz konusunda fikir veren bir günlük satırı sağladı:

“Yabancılar Hadley ve Oliver, New York'tan Londra'ya uçuşları sırasında birbirlerine aşık olmaya başlarlar, ancak indiklerinde onları ayıran talihsizlik mi yoksa kader mi? Birbirlerini tekrar bulma olasılığı imkansız görünüyor, ancak aşk - ve Londra - olasılıklara meydan okumanın bir yolunu bulabilir.

GoodReads, filmin dayandığı romanı şu şekilde listeliyor:

Popüler Haberler