“Family Leave” Jennifer Garner Netflix filmi bomba gibi geliyor

Jennifer Garner, nihayet 2022'nin sonunda prodüksiyona girecek olan yeni bir aile komedi filmi olan Family Leave adlı bir sonraki büyük Netflix projesi için hazırlanıyor. İşte gitmeleri gerekenler.

İlk olarak Şubat 2021'de (Netflix'teYes Day'in yayınlanmasından hemen önce) duyurulan Jennifer Garner, Gray Matter Productions, About it Productions ve Linden Entertainment'ın yeni bir aile filmi başrolünü oynadı.

Bu, Garner'ın Ryan Reynolds ve Mark Ruffalo ile birlikte rol aldığı Llama Llama , Yes Day ve 2022 yapımı The Adam Project'teki seslendirmesinin ardından Netflix için dördüncü büyük başlık olacak.

Victoria Strouse , Amy Krouse Rosenthal'ın Bedtime for Mommy adlı çocuk davranışlarından uyarlanan film senaristliğini üstleniyor. Strouse en çok Pixar'ın Finding Dory , ABC'nin October Road ve Disney'in Tink'inde çalışmasıyla görüldü.

Daha önce Netflix için Rim of the World , The Babysitter ve devam filmi The Babysitter Killer'ı yöneten McG, Family Leave'deki yayın hizmeti için dördüncü uzun metrajlı filmini yönetecek .

Popüler Haberler