Dahmer Netflix’e damgasını vurmaya devam ediyor!

Netflix’in yeni içeriği DAHMER: Monster: The Jeffrey Dahmer Story, izlenme sayısıyla tüm zamanların en çok izlenilen yapımları arasına girmeye yakın gibi görünüyor.

Amerikalı video akış platformu Netflix, neredeyse her yıl karşımıza oldukça ilginç ve popüler bir yapımla gelmeyi başarıyor. Geçtiğimiz yılı Squid Game ile kurtaran Netflix’in bu yıl imdadına yetişen isimse DAHMER: Monster: The Jeffrey Story oldu.

Netflix tarafından önceki hafta paylaşılan ve 26 Eylül – 2 Ekim tarihler arasında en çok izlenen yapımların yer aldığı listenin başında bulunan bu film o haftayı toplam 299 milyon 840 bin saatlik izleme süresi ile kapatarak önemli bir başarıya imza atmıştı. İşte gelen son verilere göre, filmin hızı biraz azalsa da hala açık ara liderlik koltuğunda oturduğu anlaşılıyor.

Dahmer Netflix’e damgasını vurmaya devam ediyor!

Şirketten yapılan son açıklamaya göre 3 Ekim9 Ekim tarihleri arasındaki toplam izlenme sürelerine baz alınarak oluşturulan listenin zirvesinde de yine DAHMER bulunuyor. Listeye baktığımız zaman yeni dizinin bu defa 205 milyon 330 bin saat izlendiğini anlıyoruz. Ancak onu takip eden isimse yine bir DAHMER içeriği oluyor. İkinci sıradaki Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes isimli yapım ilk defa listeye girerek toplam 31 milyon 400 bin saatlik izlenim süresine ulaşmış.

Listenin üçüncü sırasında Dynasty 5. sezonu bulunuyor ki 3 haftadır listede bulunan bu yapımın ilgili dönem aralığındaki toplam izlenim süresi 27 milyon 830 bin saat olarak gerçekleşti. Bakalım ünlü seri katil içeriği önümüzdeki haftalarda da yerini korumaya devam edebilecek mi?

Netflix’de izlenebilecek İspanyol dizileri
“The Wonder” Kasım 2022'de Netflix'e geliyor! Bu film bomba etkisi yaratır!
GTA 6 çıkış tarihi ertelendi mi? Resmi açıklama geldi
Sonraki Haber