City Hunter ve 2024'te gelecek en iyi Japon Netflix filmleri ve dizileri

Netflix , 2024 Kore dizileri ve film listesinin tamamını açıkladıktan sonra , 2024'te vizyona girecek Japon filmleri ve dizilerinin listesini de açıklamaya karar verdi.

Listeye zaten göz attık ve dört gözle bekleyeceğimiz çok şey var. Her yeni sürümü kontrol etmek için sabırsızlanıyoruz!

Yıllar geçtikçe Netflix'in uluslararası kütüphanesini dünyanın her yerinden tonlarca harika program ve filmle güçlendirdiğini gördük. Korece içerik açıkça başı çekiyor ancak Japonca içeriğe olan talebin de arttığını gördük. Netflix, yeni Japon filmleri ve şovlarının ana yayınevlerinden biri haline geldi.

Japon filmleri 2024'te Netflix'e gelecek

Drawing Closer

Ao Morita'nın Yomei Ichinen'den Senkokusareta Boku ga'ya, Yomei Hantoshi no Kimi'den Deatta Hanashi'ye çok satan romanına dayanan romantik bir drama filmi. Ödünç alınmış bir zamanda yaşayan iki kişinin dokunaklı aşk hikayesini anlatıyor. Akito, ölümcül kalp hastalığı teşhisi konmuş genç bir adamdır. Şans eseri bir karşılaşmada, kendisi de ölümcül bir hastalıkla yaşayan bir kadın olan Haruna ile tanışır. İkisi de fazla zamanlarının kalmadığını bilmelerine rağmen ellerinden gelen en iyi hayatı yaşamaya çalışırlar ve bu yolda kendilerini birbirlerine aşık olurken bulurlar.

Takahiro Miki, filmi Tomoko Yoshida'nın yazdığı bir senaryodan yönetti. Ayrıca Japon aktör Ren Nagase Akito rolünü, Natsuki Deguchi ise Haruna rolünü canlandırıyor. Henüz resmi bir çıkış tarihi açıklanmadı ancak bu yıl çıkacağı doğrulandı.

Popüler Haberler