Anime'ye yeni başlayacaklar için 6 müthiş öneri!

Her harika anime, etkileyici bir girişe layıktır ve bu yılın en iyi açılış sahneleri, animasyon dünyasında iz bırakmaya hazır. İşte geçtiğimiz yılın unutulmaz anime açılışlarından bazıları.

2023, anime dünyası için oldukça parlak bir yıl oldu. "Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba" ve "Jujutsu Kaisen" gibi sevilen devam eden serilerden, uzun zamandır beklenen "Pluto" ve "Scott Pilgrim Takes Off" gibi projelere kadar her tür anime hayranı için bir şeyler vardı. Yılın en iyi animeleri ve nerede izlenebilecekleri hakkında seçimlerimizi daha önce yayımlamıştık ancak her harika animenin önemli ancak göz ardı edilen unsurlarından biri olan açılış başlık dizilerini de vurgulamak istedik. 

SCOTT PILGRIM TAKES OFF — "BLOOM"

"Scott Pilgrim Takes Off", yılın büyük sürprizlerinden biriydi ve oldukça bekleniyordu. Bryan Lee O'Malley'in aksiyon romantik komedi çizgi roman serisinin anime uyarlaması, Scott Pilgrim ve Ramona Flowers'ın hızlı aşk hikayesini baştan aşağı değiştirerek, karakterleri yeniden tanıtmanın bir yolu olarak dünyasını yeniden yorumladı. 

Ana animasyon yönetmeni ve karakter tasarımcısı Masamichi Ishiyama'nın açılış sekansı, seriye yeni ve eski hayranlar için Scott'un mükemmel bir yeniden tanıtımıydı. Çizgi romanın video oyunu esintili görsellerini alıp bunlara canlı anime havası katan bu sekans, 2004 yılı anime filmi "Beck: Mongolian Chop Squad"un açılış sekansına yapılan zeki bir göndermeyle de dikkat çekiyor. "Scott Pilgrim Takes Off"un açılış sekansının, serinin büyük sırrını ima etmeyişi, aslında serinin neden bu kadar sevildiğinin harika bir özeti olmuş. Japon pop rock grubu Necry Talkie'nin "Bloom" adlı etkileyici parçasıyla birleştiğinde ise, gerçekten unutulmaz bir deneyim ortaya çıkıyor.

Popüler Haberler