2024'te kesinlikle geri dönmeyecek 4 Netflix dizisi

Netflix'te 2024'te gelecek olan yeni sezon diziler var ancak yayın ağının en popüler orijinal dizilerinden bazıları da dahil olmak üzere 2024'te yeni sezonlarda geri dönmeyecek birkaç popüler Netflix dizisi daha var.

Yazarlar ve aktörler sendikası WGA ve SAG-AFTRA'nın yılın büyük bölümünde greve gitmesi nedeniyle 2023'ün eğlence sektörü için zor bir yıl olduğunu hepimiz biliyoruz. 2024 yılında Sinema ve Televizyon Yapımcıları Birliği'nin yazar ve oyuncu sendikalarıyla çok daha erken anlaşma yapmamasının acısını tüketiciler ve aboneler hissedecek. AMPTP, grevlerin devam ettiği sürece sürmesine izin vererek TV ve film hattının kurumasına izin verdi. Şimdi, dizilerin ve filmlerin çekimlerinin 2024 vizyon tarihine ulaşması çılgınca bir hamle. Bu, çoğu durumda üst üste ikinci yıl boyunca hayranların en sevdikleri dizi ve filmlerden mahrum kalacakları anlamına geliyor.

Yani 2024'e doğru gidişat bu şekilde. Yolda daha birçok harika dizi ve film var ama bu yıl özellikle Netflix için kesinlikle ilginç olacak. Tüm zamanların en popüler Netflix dizilerinden biri olan Wednesday ile başlayan 2024'te geri dönmeyecek Netflix dizilerinin listesine bakalım.

Wednesday 2. Sezon

Squid Game'in yanı sıra Wednesday, tüm zamanların en popüler Netflix orijinal dizisi ve en eğlenceli Netflix dizilerinden biri olmadan bir yılı daha geçirecek olmamız üzücü. Jenna Ortega, kara komedi-gizem dizisinde Wednesday Addams'ı canlandırıyor.

Deadline'ın haberine göre ilk sezonun prodüksiyonu Romanya'da gerçekleşti ancak dizi 2. sezon için İrlanda'ya taşınıyor . Ayrıca çekimlerin bahar aylarında başlayacağı da bildirildi. Ne yazık ki bu, Wednesday 2. sezonun 2024'te Netflix'e gelmeyeceği anlamına geliyor. Netflix'in gelecek yıl Wednesday 2. sezonu yayınlamasını beklemek için yapım, kurgu, post prodüksiyon ve tanıtım konularında çok fazla iş var.

Hikayenin 2. sezonda nereye gideceğini tam olarak bilmiyoruz. Gizemin büyük bir kısmı ilk sezonda tamamlandı ama Ortega, Emma Myers, Hunter'ın neler yapacağını görmek için sabırsızlandığımızı biliyorum. Doohan, Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán ve bu harika oyuncu kadrosunun geri kalanı.

2024'te Wednesday 2. sezonunu göremeyecek olmamız elbette üzücü ama ikinci sezonun beklemeye değer olacağını biliyoruz.

Popüler Haberler