2024 yılında çıkacak tüm Marvel film ve dizileri!

Marvel evreni 2024 yılında hayranlarını heyecanlandıracak yeni projelerle geliyor. Deadpool 3 ve Venom 3 gibi merakla beklenen filmlerden, X-Men '97 ve Marvel's Echo gibi TV şovlarına kadar geniş bir yelpazede sürprizler bizleri bekliyor.

2024 yılında Marvel evreni, hayranlarına pek çok sürprizle dolu bir içerik denizi sunmaya hazırlanıyor. Bu yıl, izleyiciler hem büyük bütçeli sinema filmlerinde hem de evlerine taşınacak dizi ve çizgi romanlarda süper kahramanların maceralarını takip edecekler. En heyecan verici gelişmelerden biri Deadpool'un Marvel Sinematik Evreni'ne (MCU) katılması. Disney+ platformunda yeniden hayat bulacak X-Men: The Animated Series ve Marvel Comics'te Ultimate Universe'in geri dönüşü de cabası. Ayrıca geliştirilmekte olan pek çok Marvel oyunu da gündemde yer alıyor. 

MCU'nun 2024 yılında gösterime girecek olan tek filmi, büyük beklentilerle karşılanan Deadpool 3 olacak. 26 Temmuz 2024'te vizyona girmesi beklenen bu film, Fox'un X-Men Evreni ile MCU arasındaki köprüyü kuracak. Ryan Reynolds, dördüncü duvarı yıkan mizahıyla Deadpool karakteri olarak geri dönüyor ve bu sefer yanında Hugh Jackman'ın canlandırdığı Wolverine'i de getiriyor. Logan filminin sonunu bir kenara bırakarak, hayranların hep istediği Deadpool/Wolverine iş birliğine tanık olacağız. Fox Marvel filmlerinden pek çok tanıdık yüzün de cameo yapacağı konuşuluyor. Set fotoğrafları bazı kötü karakterlerin geri dönüşünü zaten ele vermişken, Jennifer Garner'ın Elektra rolüyle yeniden karşımıza çıkacağı söylentiler arasında. Deadpool devam filminde 2005 yapımı Fantastic Four ekibinin tamamının bir araya gelmesi bile mümkün görünüyor. 

Marvel, Deadpool 3'ün konusunu şimdilik sır gibi saklıyor. Loki dizisindeki TVA'nın filmde yer alacağına dair söylentiler var. Wade'in son göründüğü 2018 yapımı Deadpool 2'de zaman çizgisinde serbestçe dolaştığını hatırlarsak, bu oldukça mantıklı bir bağlantı. Ancak film, sadece bir arkadaş ekip filmi mi olacak yoksa Avengers: Secret Wars'a giden yolu mu döşeyecek, bu henüz bilinmiyor.

Popüler Haberler