Rusya gerçek uzaylı fotoğraflarını yayınladı! Uzaylılar gerçekten var!

Yıllarca Rusya Uzay Araştırmaları bölümünde çalışmış olan üst düzey bir yönetici tüm uzaylı fotoğraflarını ifşa etti. İşte Rusya’da bulunan uzaylılara ait görüntüler.

Uzaylı görüntüleri bazı kişiler için rahatsızlık verebilir. Bu sebepten ötürü fotoğrafları sayfamıza koymadık. Dileyenler buraya tıklayarak haberin kaynağından bu fotoğraflara göz atabilirler.

Uzay yarışında Amerika’nın ardından Rusya geliyor. Rusya, ABD gibi uzayla ilgili bilgilerini dünyayla paylaşmıyor. Fakat gerçeklerin sonunda ortaya çıkmak gibi bir huyu var.

Rusya Uzay Araştırmaları bölümünde uzun yıllar çalışan üst düzey bir yönetici, Rusya’nın uzaylılar ile olan temaslarını ortaya çıkardı. Bazı fotoğraflar paylaşan üst düzey yönetici, Rusya’nın Ay’a gittiğini de iddia etti.

Rusya’nın uzaylılar ile ilk teması 1957 yılında gerçekleşmiş. Tanımlanamayan bir cismin düşmesinin ardından enkaz yerine ulaşılmış. Tamamen halka kapalı gerçekleştirilen çalışmalarda 3 uzaylı cesedi ele geçirilmiş.

Rusya gerçek uzaylı fotoğraflarını yayınladı! Uzaylılar gerçekten var!

Bu cesetlerden 2’si çarpışmanın etkisiyle parçalanmış ve etrafa saçılmış. Cesetlerden birisi ise incelemeler yapılmak üzere özel bir üsse gönderilmiş. Diğer cesetlere nazaran daha küçük olan bu cesedin, yaş olarak diğer cesetlerden daha küçük olduğu tespit edilmiş.

Bu kazanın ardından Sibirya’da ikinci bir kaza gerçekleşmiş. Enkazda herhangi bir ceset bulunamamış. Fakat sonrasında yapılan araştırmalar neticesinde, çevrede insan ya da hayvan olmadığı anlaşılan bir cesede rastlanmış. Yapılan çalışmalar neticesinde bulunan cesedin, 1957’de bulunan cesetlerle benzer DNA yapısına sahip olduğu ortaya çıkmış.

Şunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Uzaylılar gerçekten var. Bizi ne zaman ziyaret edip tanışacaklarını ise şimdilik bilmiyoruz.

Virgin Galactic'in ilk özel yolcu uzay uçuşu 10 Ağustos'ta başlayacak
Çin 2030'a kadar Ay'a insan gönderecek
Efsane oyun sonunda film oluyor
Sonraki Haber