Apple, Pazartesi Günü Yeni Mac Modellerini Duyuracak

Uzun zamandır yapılan sızıntıların ardından Apple resmen yeni Mac etkinliğini duyurdu.

Apple bu ayın başlarında A18 Pro ile güçlendirilen bir iPad mini modelini tanıttı. Tüm bu ufak maceradan sonra, Apple odak noktasını Mac'lere kaydırıyor ve haftaya bir lansman var.

Apple'ın Pazarlama Kıdemli Başkan Yardımcısı Greg Joswiak, X'te duyuruların Pazartesi sabahı başlayacağını söyleyen bir fragman yayınladı.

Peki ne göreceğiz? Bir süre önce, Bloomberg'den Mark Gurman şirketin M4 destekli bir Mac mini üzerinde çalıştığını bildirdi. İddiaya göre mevcut mini'den bile daha küçük olacak ve Apple TV 4K'ya yakın bir boyutta olacak.

Apple M4'e sahip başka Mac'lerin de tanıtılmasını bekliyoruz çünkü şu anda en son işlemci yalnızca 2024 iPad Pro'larda kullanılıyor. Yeni 14” ve 16” MacBook Pro'ların yanı sıra yeni bir iMac'i de görebiliriz.

Apple'ın ayrıca M4'ün daha güçlü Pro ve Max versiyonlarını da duyurması bekleniyor. Bazı kaynaklar, yeni MacBook Pro'ların ve Mac mini'nin standart M4 ve M4 Pro seçenekleriyle satışa sunulacağını ve dizüstü bilgisayarlarda da M4 Max'in bir seçenek olarak sunulacağını iddia ediyor.

Infinix InBook AirPro Plus Dikkat Çekici Özellikleriyle Tanıtıldı
Intel Core Ultra 200S Masaüstü İşlemcileri Duyuruldu
Android kullanıcılarına müjde: Dinamik ada özelliği geliyor!
Sonraki Haber