HUAWEI Watch GT 5 Serisi Türkiye’de Rekor Taleple Satışa Sunuldu

Huawei, 19 Eylül’de duyurduğu ve satış rekoru kıran yeni akıllı saat serisi Watch GT5 için ön sipariş dönemi sonlandı.

iOS ve Android uyumu, kullanıcıların talep ettiği ekran klavyesi ve 1 yıl ekstra garanti hediyesiyle Huawei Watch GT 5 Serisi tüm kullanıcılar için satışa sunuldu.

Akıllı saat alanında dünyanın önde gelen markası Huawei, artık bir saatten daha da ötesi olan Watch GT 5 serisini son kullanıcıyla buluşturuyor. 19 Eylül’de Barselona’da düzenlenen Huawei Yenilikçi Ürünler Lansmanı sonrasında ön siparişe açılan Watch GT 5 serisi akıllı saatler, 25 Eylül 2024’ten itibaren satışa sunuldu. Ön siparişte satış rekorları kıran saatlerin tüketicilere teslimi başladı.

Teknolojinin ve modanın öncüsü

HUAWEI WATCH GT 5 Serisi, geliştirilmiş sensörler ve HUAWEI TruSense Sistemi ile donatılarak sağlık ve fitness takibini daha hızlı, daha doğru ve kapsamlı bir şekilde sunuyor. Bu seri, havacılık sınıfı titanyum alaşımı ve nanokristal seramikten üretilen Pro modeliyle dayanıklılık ve şıklığı bir arada sunuyor. Ürün, golf ve dalış tutkunları için özel olarak geliştirilen modlar sayesinde, 15.000'den fazla golf sahası haritası ve serbest dalış moduyla spor aktivitelerini daha kapsamlı bir şekilde takip edilebiliyor. 46mm, 42mm ve 41mm modellerine sahip bu seri, 14 güne kadar pil ömrü sunarak kullanıcıları yarı yolda bırakmıyor.

Huawei Watch GT 5, Pro ve standart versiyonlarıyla geliyor. GT 5 Pro 46mm modelinde çizilmeye dayanıklı safir cam ile birlikte darbelere dayanıklı havacılık sınıfı titanyum alaşımı kullanılırken, 42mm'lik zarif beyaz seramik gövde ile stil ve işlevselliğin bir karışımını sunuyor. GT 5 46mm ve GT 5 41mm modelleri ise paslanmaz çelik gövdeye sahip. Her iki model de dayanıklılık ve hafiflik sağlarken, modaya uygun bir görünüm sunuyor.

Huawei Watch GT 5 serisi, sadece Android değil, iOS cihazlarla da uyumlu olarak tasarlandı. Bu sayede, geniş bir kullanıcı kitlesine hitap ediyor ve her iki platformda da sorunsuz bir deneyim sunuyor. Huawei, tüketici taleplerini göz önünde bulundurarak, SMS, WhatsApp, Instagram, Skype ve diğer mesajlaşma uygulamaları için tam klavye girişi desteği sağlayarak hızlı ve kolay iletişim imkanı sunuyor.

Huawei Watch GT 5 Serisi akıllı saatlerin Türkiye’ye özel, yerel isimlerle çalışılan tanıtım filmine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz:

https://www.youtube.com/watch?v=2hny7EhsV18

Daha Uygun Fiyatlarla Türkiye’de

Türkiye için özel fiyatlandırma politikasını benimseyen Huawei, Watch GT5 serisi için uygun fiyat politikasından da vazgeçmiyor. Birçok Avrupa ülkesine göre Huawei Watch GT 5 Serisi daha uygun fiyatıyla Türkiye’de satışta. 25 Eylül-31 Ekim arasında GT 5 Pro modeli 12.999 TL fiyat ile satışa sunulacak. Ekim sonuna kadar geçerli olan bu teklifte 3 aya kadar taksit imkânı, hediye FreeBuds SE 2 kablosuz kulaklık ve +1 yıl ekstra garanti hediyesi bulunuyor.

Watch GT 5 serisi de 25-31 Eylül tarihleri arasında 8.997 TL fiyatı ile satışa sunulacak. Yine ay sonuna kadar sürecek olan bu teklifte de 3 taksit imkânı, FreeBuds SE 2 kablosuz kulaklık ve +1 yıl ekstra garanti hediyesi bulunuyor.

Dünyanın en çok satan robot süpürge markası artık Xiaomi değil, işte yeni kral
MediaMarkt’ın alışveriş asistanı AI Ürün Bulucu ile alışveriş kolaylaşıyor
Meta arttırılmış gerçeklik gözlüğü Orion'u tanıttı: Bak işine Apple
Sonraki Haber