Uygun fiyata alınabilecek en iyi akıllı bileklik modelleri

Giyilebilir teknoloji sektörü son dönemde bir hayli ilerledi ve sektörün yıldızlarından birisi de akıllı bileklikler. Biz de sizler için alınabilecek en iyi akıllı bileklik modellerini bir araya getiriyoruz.

Fitbit Charge 6

Fitbit Charge 6, önceki modeli Fitbit Charge 5’in yerini alan en yeni amiral gemisi fitness takip cihazı olarak karşımıza çıkıyor. Bu model, kullanıcıların daha rahat bir kullanım deneyimi yaşaması için yeniden tasarlanmış kullanılabilir yan düğmeleri ile geliyor. Ayrıca, Fitbit Charge 6 kullanıcıları artık cihazı NordicTrack, Peloton ve Tonal gibi spor ekipmanlarıyla birlikte kalp ritmi takip cihazı olarak da kullanabiliyorlar.

Fitbit Charge 6, Google Maps, YouTube Music ve Google Wallet gibi özelliklere sahip olan ilk Fitbit fitness takip cihazıdır. Ancak bu özelliklerden faydalanabilmek için bir Google hesabınızın olması gerekiyor. Fitness takip cihazı almanın asıl amacı fitness aktivitelerinizi takip etmek ve Charge 6 bu konuda oldukça başarılı. Dahili GPS özelliği sayesinde koşu, yürüyüş ve bisiklet sürüşü gibi dış mekan aktivitelerini doğru bir şekilde takip edebilirsiniz. Ayrıca Charge 5’ten daha fazla spor moduna sahip olması, antrenmanlarınızı çeşitlendirmenize olanak tanıyor.

Popüler Haberler