Tim Cook, Apple Watch kullanıcılarına e-posta gönderdi

Apple CEO'su Tim Cook, hayatlarını Apple Watch'a borçlu olan iki kullanıcıya kişisel bir teşekkür mesajı yollayarak teknolojinin insan hayatındaki önemini vurguluyor.

Apple Watch, yıllar içinde pek çok hayat kurtaran hikayeye konu oldu. Bu hikayeler, teknoloji dünyasının dikkatini çekmeye devam ediyor. Apple'ın CEO'su Tim Cook, geçtiğimiz hafta Apple Watch hakkında hikayelerini paylaşan iki kullanıcıya e-posta ile yanıt verdi.

Kansas'ta yaşayan Michael Gallegos, hayatta olmasını Apple Watch'a borçlu olduğunu belirtiyor. Gallegos, Apple Watch'un saatte 40 atımın altında düşen kalp ritmini tespit ettiğini ve bu bilgiyi oğlu Nick'e Apple Health uygulaması üzerinden ilettiğini anlatıyor. Bu bilgi sayesinde Nick, babasını bir sağlık kuruluşuna götürüyor ve doktorlar Michael Gallegos'un daha önce teşhis edilmemiş bir kalp rahatsızlığı olduğunu keşfediyorlar. Michael'a bir kalp pili takılıyor ve doktorlar onun şanslı olduğunu söylüyor. Michael, bu durumu fark edip kendisine Apple Watch alan oğluna teşekkür ediyor. Nick, bu hikayeyi paylaşmak ve Tim Cook'a teşekkür etmek için Apple CEO'suna bir e-posta gönderiyor.

Tim Cook, Apple Watch kullanıcılarına e-posta gönderdi

Bir diğer hikaye ise Kuzey Carolina'dan 68 yaşındaki Christopher Oakley'ye ait. Oakley, Apple Watch'un sağladığı kalp verilerinin doktorlarına yaşadıklarını açıklamasında hayati rol oynadığını ifade ediyor. Apple Watch verilerine göre, Oakley'in kalp atış hızı tüm gece boyunca 121-151 arasında değişiyormuş. Oakley, bu bilginin hayatını kurtardığını, çünkü acil bir çift bypass ameliyatı geçirmesi gerektiğini söylüyor. Oakley de Tim Cook'a bir e-posta göndererek, hayat kurtaran bir ürün yarattıkları için CEO'ya ve ekibine teşekkürlerini iletiyor.

Tim Cook, her iki kullanıcıya da hızlıca yanıt veriyor ve hikayelerini paylaştıkları için Michael Gallegos ve Christopher Oakley'a teşekkür ediyor. Ayrıca, her iki adamın aldıkları tedavi sayesinde hayatta kalmalarından mutluluk duyduğunu belirtiyor. Tabi bu olayların tamamının basına yansıması, Apple CEO’suna duyulan güven ve sempatinin de artmasına neden oldu.

Masimo, Apple'a karşı patent ihlali mücadelesine ‘100 Milyon Dolar' harcadı
Apple sonunda muradına erdi! Watch 9 tekrardan satışta
Samsung Galaxy S25 Ultra tasarımı belli oldu
Sonraki Haber