Samsung Galaxy Watch FE Amazon'da listelendi

Samsung'un yeni Galaxy Watch FE modeli, Amazon'da sessiz sedasız listelendi. Bu yeni akıllı saatin özellikleri ve fiyatı hakkında merak uyandıran detaylar ortaya çıktı.

Samsung akıllı saat pazarında liderliği ele geçireli epey bir zaman oldu. Ancak her kesime hitap edecek düşük-orta-yüksek fiyatlı akıllı saatler geliştirmeye devam ediyor. Samsung Galaxy Watch FE’nin piyasaya çıkışı artık neredeyse kesinleşti. Bununla ilgili çok sayıda sızıntı ve duyum mevcut. Hatta resmi Samsung web sitesinde bile bilgiler sızdırıldı. Şirketin Belçika’da S24 serisi alıcılarına bu saati hediye olarak verdiği biliniyor. Ayrıca, Galaxy Watch FE’nin haziran sonunda, temmuz ayında gerçekleşecek büyük Samsung Unpacked etkinliğinden önce tanıtılacağı tahmin ediliyor. Yeni bir ipucu daha ortaya çıktı; Galaxy Watch FE, Amazon İtalya’da bir listeleme sayfasında göründü. Bu sayfa, cihazın renk seçenekleri arasında siyah, gümüş ve pembe altın olduğunu belirtiyor. Ayrıca boyutları 40x10x39 mm ve ağırlığı 26.6 gram olarak belirtilmiş. En önemlisi, cihazın fiyatının 199€ (199$) olduğu yazıyor. 40 mm Galaxy Watch 6’nın şu anki fiyatı 189€ olduğundan, promosyonlarla daha cazip bir fiyat bekleniyor.

Galaxy Watch FE, aslında üç yıl önce piyasaya sürülen Galaxy Watch4’ün yeniden lansmanı olarak karşımıza çıkacak gibi görünüyor. Bu, biraz daha büyük çerçevelere sahip olacağı anlamına gelse de, 1.2 inçlik Super AMOLED 396 x 396 piksel ekranı, 5ATM/IP68/MIL-STD-810H sertifikaları, alüminyum gövdesi ve 247 mAh bataryası ile 30 saatlik pil ömrü sunan kötü bir cihaz değil.

Samsung'un yeni akıllı saati, kullanıcılarına gelişmiş özellikler sunmayı vaat ediyor. Kullanıcılar, bu uygun fiyatlı ve dayanıklı cihazla akıllı saat deneyimini daha erişilebilir hale getirecekler. Tanıtım yaklaştıkça daha fazla detay ortaya çıkması bekleniyor.

Samsung Galaxy Watch FE sızdı
Samsung Galaxy Watch FE 24 Haziran’da tanıtılabilir
Huawei yeni Watch GT serisini tanıttı, işte Türkiye fiyatları
Sonraki Haber