Samsung Galaxy Watch FE 24 Haziran’da tanıtılabilir

Samsung’un yeni Galaxy Watch FE modelinin tanıtım tarihi sızdırıldı. Saat, 24 Haziran’da görücüye çıkabilir.

Samsung Galaxy Watch FE’nin çıkış tarihi, yeni bir sızıntıya göre 24 Haziran olarak belirlendi. Bu bilgi, X (eski adıyla Twitter) platformunda MysteryLupin isimli kaynağın paylaşımıyla ortaya çıktı. İlginç olan nokta, saatin birkaç hafta sonra piyasaya çıkacak Galaxy Watch 7/X serisinden önce tanıtılacak olması. Ayrıca, Galaxy Watch FE, Amazon’da erken listelemeyle sızdırılmıştı.

Samsung’un "Fan Edition" serisi altında ilk kez bir Galaxy Watch modeli sunulacak. Bu serinin amacı, hayranlara özel, uygun fiyatlı ve performanslı ürünler sunmak. Watch FE modelinin fiyatı 199 dolar olarak belirlendi ve siyah, gümüş ve pembe altın olmak üzere üç renk seçeneğiyle piyasaya sürülecek.

Giriş seviyesi bir akıllı saat olarak konumlandırılan Galaxy Watch FE, büyük ölçüde Galaxy Watch 4 modelinden esinlenmiş görünüyor. Saatin 1.2 inç Super AMOLED ekranı 396 x 396 piksel çözünürlük sunacak. İç donanım olarak ise Exynos W920 çift çekirdekli 1.18GHz işlemci, 1.5GB RAM ve 16GB depolama kapasitesine sahip olacak. 247mAh bataryasıyla yaklaşık 30 saatlik bir kullanım süresi sunması bekleniyor. Yazılım tarafında ise Samsung One UI Watch 5.0, Wear OS tabanlı olarak çalışacak.

Galaxy Watch FE, kullanıcılarına geniş bir sensör yelpazesi sunacak. İçerisinde ivmeölçer, barometre, bioimpedans analizi, EKG sensörü, jiroskop, manyetik sensör, parlaklık sensörü ve optik kalp atış hızı sensörü bulunacak.

Bu yeni modelin, uygun fiyatı ve geniş özellik yelpazesiyle özellikle ilk defa akıllı saat deneyimi yaşayacak kullanıcılar için ideal bir seçenek olacağı düşünülüyor. Samsung, Fan Edition serisiyle hayranlarına kaliteli ve erişilebilir ürünler sunmaya devam ediyor. Galaxy Watch FE’nin piyasaya sürülmesiyle birlikte, akıllı saat pazarında rekabetin daha da kızışacağı öngörülüyor.

Google Pixel Watch 3 tasarımı değişmedi
Samsung Galaxy Watch 7 lansman öncesi sertifikalandı
Apple Türkiye şaşırttı, yüzde yüz zam kullanıcıları isyan ettirdi
Sonraki Haber