Samsung Galaxy Watch 6 serisi hakkında ciddi iddialar var

Akıllı saat meraklılarının heyecanla bekledikleri Galaxy Watch 6 serisi çok önemli özelliklerle geliyor.

Samsung'un yeni akıllı saat modelleri Galaxy Watch 6 ve Galaxy Watch 6 Classic hakkında detaylar, resmi duyurudan önce çıkan duyumlarla karşımızda. Akıllı saatlerin boyutları ve bağlantı opsiyonları duyumlara göre belirlendi: Galaxy Watch 6 modeli 40mm ve 44mm ebatlarından oluşurken, Galaxy Watch 6 Classic 43mm ve 47mm boyutlarıyla tüketicilere sunulacak. Her iki modelde de Wi-Fi ve Wi-Fi + Cellular (LTE) bağlantı seçenekleri mevcut olacak. Lansman tarihinin 27 Temmuz olduğu bilgisi ve Samsung'un Güney Kore'deki müşterilere hediyeler sunacağı belirtiliyor.

Galaxy Watch 6 serisinin özellikleri de bir duyum ile ortaya çıktı. Tasarım açısından bakıldığında, Galaxy Watch 6'nın Galaxy Watch 4 serisine benzemesi beklenirken, Galaxy Watch 6 Classic modelinin Galaxy Watch 4 Classic'i andıran bir fiziksel döner çerçevesi olacak. Duyumlara göre, her iki saat modeli de Galaxy Watch 5 modellerine kıyasla %20 daha büyük olan dairesel OLED ekranlara ve biraz daha gelişmiş bir Exynos W930 işlemciye sahip olacak. Akıllı saatler, 2GB RAM ve 16GB dahili depolama ile birlikte tüketicinin beğenisine sunulacak.

Samsung Galaxy Watch 6 serisi hakkında ciddi iddialar var

Pil kapasitesi konusunda da bazı bilgiler bulunuyor. 40mm boyutlu Galaxy Watch 6 ve 43mm boyutlu Galaxy Watch 6 Classic modelleri 300mAh batarya ile geliyor. Diğer taraftan, daha büyük olan 44mm boyutlu Galaxy Watch 6 ve 47mm boyutlu Galaxy Watch 6 Classic modelleri ise 425mAh batarya kapasitesi ile donatılıyor.

Galaxy Watch 6 serisinin yüksek çözünürlüklü görüntüleri, duyumları aktaran SnoopyTech adlı kullanıcı tarafından Twitter'da paylaşıldı. Paylaşılan görseller, hem Galaxy Watch 6'nın 40mm ve 44mm versiyonlarını, hem de Galaxy Watch 6 Classic'in 43mm ve 47mm versiyonlarını detaylarıyla ortaya koyuyor.

Beklenen yeni model Galaxy Watch 6, sürpriz bir şekilde, İngiliz Premier Lig futbol oyuncusu Son Heung-min'in kolunda görüldü. Oyuncunun kolunda taşıdığı saat, yakında çıkması beklenen Samsung Galaxy Watch 6 Classic modeline oldukça benziyor. Samsung daha sonradan Son'un Galaxy markası için bir elçi olacağını ve bu markayla çeşitli etkinliklere katılacağını doğruladı.

Galaxy Watch 6 serisi, Samsung'un yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5 ile birlikte piyasaya sürülecek. Fiyatlandırmanın önceki modeller ile benzer olması bekleniyor. Ancak belirtmekte fayda var ki, bu bilgiler sadece duyumlardan ibaret olup, kesin özellikler ve bilgiler ancak resmi lansman gününde netleşecek.

Redmi Watch 3 Active Avrupa’da satışa sunuldu, işte fiyatı
Honor Watch 4 hem özellikleri hem de fiyatıyla dikkatleri üzerine çekti
iPhone 16 Pro’nun rakibi Xiaomi 15 Pro fiyatıyla şaşırttı
Sonraki Haber