Redmi Watch 3 Active Avrupa’da satışa sunuldu, işte fiyatı

Genelde fiyat performans odaklı modelleriyle öne çıkan Redmi, yeni akıllı saat modelinde de benzer bir strateji izliyor.

Geçtiğimiz ay Xiaomi tarafından dünya çapında tanıtılan Redmi Watch 3 Active, Avrupa'da satışa sunuldu. Bu akıllı saat, önceki model olan Redmi Watch 3'e kıyasla daha geniş bir ekrana sahip. Özellikle 1.83 inç boyutundaki AMOLED ekranıyla dikkat çeken saat, pek çok özellik sunuyor.

Redmi Watch 3 Active, Bluetooth çağrı özelliği, sürekli oksijen seviyesi takibi, kalp ritmi izleme, uyku izleme ve 100'ü aşkın spor modu gibi birçok özellikle beraber geliyor. Akıllı saatin geniş özellik yelpazesinin yanı sıra, kadın kullanıcılar için özel sağlık fonksiyonları da bulunmaktadır.

Bununla birlikte, bu saat kullanıcılarına kişiselleştirme seçeneği de sunuyor. Watch 3 Active'in yazılımı, 200'den fazla kişiselleştirilebilir saat yüzü ile kullanıcıların saatlerini kendi stil ve tercihlerine göre özelleştirebilmelerini sağlıyor.

Redmi Watch 3 Active Avrupa’da satışa sunuldu, işte fiyatı

Watch 3 Active ayrıca suya dayanıklılık konusunda da oldukça güçlü. Saat 5ATM suya dayanıklılık özelliğine sahip, bu da kullanıcıların yüzme veya diğer su aktiviteleri sırasında akıllı saatlerini endişesizce kullanabilmelerini sağlıyor. Saat ayrıca pil ömrü konusunda da iyi bir performans sergiliyor. Normal kullanımda, pilin 12 güne kadar dayanabildiği belirtiliyor. Yoğun kullanımda ise, akıllı saat tam şarjla 8 güne kadar kullanım imkanı sunuyor.

Şu anda Almanya'da 39,99 € fiyat etiketiyle satılan Redmi Watch 3 Active, müşterilere fiyatıyla rekabetçi bir fırsat sunuyor. Amazon, bu model için Almanya ve İspanya'da 49 € talep ediyor. Bu, Redmi Watch 3 Active'in kısa süre içinde diğer Avrupa pazarlarına da açılacağı ve böylece daha geniş bir kitleye ulaşabileceği anlamına geliyor.

Honor Watch 4 hem özellikleri hem de fiyatıyla dikkatleri üzerine çekti
Hem sağlam, hem dayanıklı, hem de akıllı! Kospet Tank S1 akıllı saat!
Samsung Galaxy S25 Ultra tasarımı belli oldu
Sonraki Haber