Kospet akıllı saatlerde muazzam indirim fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Akıllı saat pazarındaki önemli isimlerden biri olan Kospet, akıllı saat fiyatlarında 5. yıl dönümü nedeniyle önemli indirimlere gitti. İşte tüm detaylar.

Son dönemde akıllı saatlere olan ilgi oldukça artmış durumda. Bu da pazardaki marka sayısının önemli ölçüde artmasına zemin hazırladı. Elbette yine de akıllı saat denildiğinde popüler markaların farklı bir yere sahip olduğu da inkar edilemez. Nitekim bu markalardan birisi de Kospet.

Uzun bir süredir pazardaki varlığını sürdüren Kospet, şu sıralar 5. Yıl dönümünü kutluyor. Bu sebepten ötürü de Kospet akıllı saatlerinde muazzam indirimler söz konusu. Eğer bu indirimi kaçırmak istemiyorsanız biraz acele etmeniz gerekecek. Çünkü indirim Ağustos ayı itibari ile son bulacak.

Peki bu akıllı saatler bizlere neler sunuyor? Hemen baştan belirtelim. Kospet, oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip. Bu sebepten ötürü her ihtiyaca cevap verebilecek bir model bulmanız mümkün. Basit bir şekilde örneklendirecek olursak akıllı saatim fazlasıyla sağlam olsun diyorsanız Kospet Tank serisinden bir modeli tercih edebilirsiniz. Malum günümüzde pek çok akıllı saat darbelere karşı dayanıklı olmuyor. Dolayısıyla Kospet modellerinde MIL-STD seviyesinde bir sağlamlığa yer verilmesi oldukça isabetli bir karar olmuş. İşin güzel yanı ise bu saatlerde IP69K sertifikasının bulunuyor olması. Bu sayede saatinizi yüzerken de kolunuzda gönül rahatlığı ile taşıyabiliyorsunuz.

Eşsiz özellikler, düşük fiyatlar, kısa süreliğine!

Kospet akıllı saatlerini eşsiz kılan bir diğer önemli özellik ise uzun pil ömrü ile birlikte gelmesi. Günlük kullanımda 10 – 15 gün arası bir senaryo sunuluyor. Düşük güç modunda ise 50+ gün üzeri pil ömrü sunuluyor ki bu gerçekten inanılmaz.

Kospet’in şu anki kampanyası gerçekten muazzam ve kaçırılmaması gereken fırsatlar sunuyor. Hali hazırda bu kampanya sayesinde Kospet’in en popüler modellerinden Tank T2 Original Version’un fiyatı yüzde 27 düşmüş durumda. Nitekim aynı durum Special Edition için de geçerli. Mevcut kampanya sayesinde Tank T2’nin orijinal versiyonunu 95.99 dolara, özel versiyonunu ise 109.99 dolara satın alabilirsiniz.

Eğer biraz daha hafif bir akıll saat istiyorsanız o zaman Kospet Tank M2’ye yüzde 28 indirimle 85.99 dolara sahip olmanız mümkün. Biraz daha dikdörtgen tarzında akıllı saatlerden hoşlanıyorsanız tercihiniz Kospet Tank X1 olabilir. Zira X1’in fiyatı da yüzde 24 indirimle 75 dolara kadar düşmüş durumda.

Tarzınız biraz daha kibar saatler için uygunsa o zaman Kospet Tank S1 sizin için biçilmiş kaftan olabilir. Zira bu saat gerek görünümü, gerekse de kabiliyetleri ile beklentileri karşılayan bir yapıya sahip.

Eğer bu muazzam fırsatları kaçırmak istemiyorsanız, buraya tıklayarak kampanya sayfasına hemen ulaşabilirsiniz.

Bu akıllı saatler aklınızı fena halde çelebilir!
Apple yeni patenti sayesinde solunum sağlığını analiz edebilecek
Otomotiv sektöründe büyük panik, sektörün yüzde 50'si işten çıkarılabilir
Sonraki Haber