Huawei Watch GT 4 tanıtıldı: İşte tüm özellikleri

Huawei'nin merakla beklenen yeni akıllı saat modeli Watch GT 4 nihayet tanıtıldı. İşte yeni akıllı saate dair merak edilen tüm soruların yanıtları.

Huawei'nin bugünkü dev etkinliğinde tanıttığı ürünler arasında dikkat çeken Watch GT 4, özellikleriyle göz kamaştırıyor. Daha önce global pazarda tanıtılan bu akıllı saat, şimdi de Çin'deki tüketicilerin beğenisine sunuldu. Bu model, önceki versiyon olan Watch GT 3'ün devamı niteliğinde.

Watch GT 4, 41mm ve 46mm olmak üzere iki farklı boyutta kullanıcılara sunuluyor. 41mm olan model yuvarlak bir tasarıma sahipken, 46mm modelde sekizgen şeklinde bir kasa tasarımı bulunuyor. Her iki modelde de paslanmaz çelikten yapılmış bir kasa, sağ tarafta yer alan fonksiyonel döner taç ve bir fiziksel düğme bulunmaktadır. Ekran boyutlarına gelirsek, 41mm modelde 1,32 inç ve 46mm modelde 1,42 inç AMOLED ekran yer alıyor. Her iki ekran da 466 x 466 piksel çözünürlük ve 322 PPI piksel yoğunluğuna sahip. Akıllı saatler, sürekli açık ekran modu ve özelleştirilebilir saat yüzleriyle geliyor.

Huawei Watch GT 4 tanıtıldı: İşte tüm özellikleri

Sağlık ve spor özelliklerine baktığımızda, Watch GT 4 modeli; kalp ritmi ölçer, oksijen doygunluğu ölçer, uyku ve stres takibi, adet döngüsü takibi gibi özellikleri barındırıyor. Dahası, bir sıcaklık sensörüne de sahip. PPG sensörü, atriyal fibrilasyonu takip edebiliyor ve erken atım uyarıları verebiliyor. Akıllı saatler ayrıca yağ yakma ve şekillendirme uygulamasını da barındırıyor. Bu uygulama, günlük kalori tüketimini, egzersiz kalori tüketimini ve dinlenme sırasında tüketilen kalorileri doğru bir şekilde hesaplamak için monitörleme teknolojisini entegre ediyor. Watch GT 4, 100'den fazla spor moduna destek veriyor. 46mm modelde, daha iyi konumlandırma doğruluğu için yeni bir akıllı yıldız tabanlı anten yer alıyor.

Watch GT 4'te, Bluetooth aramaları için dahili mikrofon ve hoparlör bulunuyor. WeChat uygulamasıyla beraber diğer uygulamaları da destekliyor. NFC özelliği sayesinde ödeme yapabilir ve hatta araba kapısını açabilirsiniz. 41mm modelin pil ömrü bir şarjla 7 gün olarak belirtiliyor. 46mm modelde ise bu süre 14 güne kadar çıkabiliyor.

Renk seçenekleri ve fiyatlarına gelecek olursak; 41mm model Siyah ve Gümüş deri seçeneklerine ek olarak Gümüş metal bantla da sunuluyor. Fiyatları sırasıyla 1.488 CNY (yaklaşık 203$), 1.688 CNY (yaklaşık 230$) ve 2.688 CNY (yaklaşık 367$). 46mm model ise Ladin Yeşili, Obsidyen Siyah ve Kamelya Kahverengi renk seçenekleriyle geliyor ve fiyatları sırasıyla 1.588 CNY (yaklaşık 217$), 1.788 CNY (yaklaşık 244$) ve 2.088 CNY (yaklaşık 285$) olarak belirlenmiş.

Yeni Huawei Watch modelleri için indirim kodu! İlk kullananlar indirimi kapacak!
Google Pixel Watch 2'nin detaylarını gösteren yeni bir sızıntı geldi
Otomotiv sektöründe büyük panik, sektörün yüzde 50'si işten çıkarılabilir
Sonraki Haber