Huawei Watch GT 4 serisi satışa sunuldu!

Çinli teknoloji devi Huawei tarafından geliştirilen ve bir süredir sızıntılara konu olan Watch GT 4 serisi nihayet satışa sunuldu.

Huawei, Watch GT 4 serisi akıllı saatleri nihayet küresel pazara sundu. Başlangıçta AB ve İngiltere'de kullanıcılarla buluşan bu saatler, önceki modeline göre birçok yeniliğe sahip. Hem tasarım hem de teknik özellikler açısından dikkat çeken bu yeni seriyi daha yakından inceleyelim.

Watch GT 4 serisi, kullanıcılarına farklı tasarım seçenekleri sunuyor. 46mm boyutundaki modeller sekizgen bir paslanmaz çelik kasaya sahip. Bu modelde fluoroelastomer, deri, yeşil bileşenli ve paslanmaz çelikten oluşan farklı kayış seçenekleri bulunmaktadır. Diğer tarafta, 41mm'lik model yuvarlak bir paslanmaz çelik kasa ile geliyor ve fluoroelastomer, Milanese, çelik ve beyaz deri kayış seçenekleri sunuluyor.

Teknik özelliklerine baktığımızda, modeline bağlı olarak 1.43 inç veya 1.32 inç boyutunda AMOLED ekranla karşımıza çıkıyor. Bu ekran, 466x466 piksel çözünürlük ve 326 PPI piksel yoğunluğuna sahip. Her iki modelde de 25.000'den fazla saat yüzü bulunmakta ve bu yüzler kişiselleştirilebilir.

Huawei Watch GT 4 serisi satışa sunuldu!

Dış mekan aktiviteleri için bu saatler, çift bantlı GNSS ile daha hassas konum izleme özelliğine sahip. Bu, özellikle kalabalık şehir bölgelerinde dahi doğru konum bilgisi alınmasını sağlar. Ayrıca, Padel ve e-spor gibi yeni sporların da aralarında bulunduğu 100'den fazla sporu takip edebiliyor.

Sağlık ve fitness özellikleri de göz dolduruyor. Stay Fit özelliği, kalori alımınızı gerçek zamanlı olarak izleyerek size bilgi sunuyor. Activity Rings 2.0 ile gün içerisinde yaktığınız kalori, egzersiz süresi ve ayakta geçirdiğiniz süreyi kolaylıkla görebilirsiniz. Saat, uyku izleme konusunda da TruSeen 5.5+ teknolojisiyle geliyor. Bu özellik, uyku kalitenizi artırmanıza yardımcı oluyor ve uyurken kalp atış hızınızı ve SpO2 seviyenizi izliyor. Ayrıca, adet döneminin başlangıcını tahmin etme konusunda oldukça hassas olan Menstrual Cycle Management 3.0 özelliği de bulunmaktadır.

Pil ömrü konusunda da Huawei, kullanıcılarına oldukça iddialı bir süre sunuyor. 46mm'lik model tam 14 güne kadar pil ömrü sunarken, 41mm'lik model 7 gün süreyle çalışabiliyor. Son olarak, bu saatler hem Android hem de iOS ile uyumlu olup, Bluetooth aracılığıyla arama yapma özelliğine sahiptir.

Fiyatlandırma konusunda da bilgi vermek gerekirse, Huawei Watch GT 4'ün 46mm'lik siyah modeli Almanya ve İngiltere'de 249€'dan satılıyor. Kahverengi ve yeşil renk seçenekleri ise 269€. Eğer paslanmaz çelik versiyonunu tercih ederseniz fiyat 349€ olacak. 41mm'lik beyaz deri kayışlı model 249€'dan alıcı bulurken, Milanese kayışlı model 299€ ve piano finish seçeneği 399€ olarak belirlenmiş.

Vivo Watch 3 serisinin çıkış tarihi netleşmiş olabilir
Xiaomi Watch 2 Pro’dan yeni sızıntılar var
Samsung Galaxy S25 ailesinin batarya kapasitesi belli oldu
Sonraki Haber