Honor Watch 4’ün görüntüleri sızdırıldı

Çinli teknoloji şirketi Honor tarafından yakın zamanda tanıtılması beklenen akıllı saat modeli Honor Watch 4’ün görüntüleri sızdırıldı.

Honor, 12 Temmuz'daki büyük etkinlikte, yeni katlanabilir telefonu Magic V2'nin yanı sıra ilk eSim destekli akıllı saati olan Honor Watch 4'ü tanıtacak. Etkinlik öncesi, bir duyum hesabı, Honor Watch 4'ün resmi görüntülerini Weibo'da paylaştı.

Honor Watch 4, kare şeklinde bir kadran ve kavisli bir çerçeve ile hoş bir tasarıma sahip. Çerçeve, mat bir dokuya sahip gibi görünüyor. Saat, sağ tarafında tek bir buton ile gelmekte. Üç farklı kayış seçeneği ile sunulmuş: siyah, krem ve açık mavi. Son iki renkte "glory white" logosu bulunuyor.

Honor Terminal Çin'in CMO'su Jiang Hairong, Honor Watch 4'ün 10 güne kadar pil ömrü sunacağını resmi olarak onayladı. Honor, yeni akıllı saatlerinin eSim destekleyeceğini de belirtti. Şu anda piyasada bulunan eSim destekli akıllı saatler, tam akıllı modda 5-7 gün pil ömrü sunuyor.

Honor Watch 4’ün görüntüleri sızdırıldı

Akıllı saat hakkında diğer detaylar henüz bilinmiyor. Ancak eSim desteği sunacağı göz önüne alındığında, saatin bir akıllı telefon gibi hücresel bağlantı özellikleri sunabileceğini düşünebiliriz. Bu, kullanıcıların saat üzerinden arama yapabilecekleri ve metin mesajları gönderebilecekleri anlamına geliyor, bunun için telefonunuzun Bluetooth ile bağlantı kurmanıza gerek yok.

Daha önce de belirtildiği gibi, Watch, Magic V2 ile birlikte 12 Temmuz'da Çin'de tanıtılacak. Aynı tarihte Honor, yeni yüksek kaliteli tabletini MagicPad 13'ü ve yeni bir televizyonu tanıtacak.

Google Pixel Watch için önemli bir güncelleme yayınlandı
Apple, akıllı saat modellerine yeni bir güncelleme paketi daha sundu
Samsung Galaxy S25 Ultra tasarımı belli oldu
Sonraki Haber