Honor Watch 4 hem özellikleri hem de fiyatıyla dikkatleri üzerine çekti

Honor tarafından geçtiğimiz saatlerde tanıtılan yeni akıllı saat modeli Watch 4, bir taraftan üstün özelliklere sahipken diğer taraftan ise fiyat konusunda da oldukça rekabetçi.

Bugün, Honor markası dikkat çeken bir dizi yeni ürününü teknoloji severlerin beğenisine sundu. Bu ürünler arasında Magic V2 adını taşıyan ve şimdiye kadarki en ince katlanabilir telefon olma özelliğini taşıyan model, MagicPad 13 ve Smart Screen 5 TV gibi cihazlar bulunmakta. Farklı kategorilerden gelen bu ürünlerin yanı sıra, firma eSIM desteğine sahip ve etkileyici bir pil ömrüyle dikkat çeken Honor Watch 4 modelini de tanıttı. Saat, çeşitli renk seçenekleri ve şık bir tasarımı ile kullanıcılara sunuluyor. Bu ürünlerin özelliklerini daha detaylı bir şekilde ele alalım.

Öncelikle, Honor Watch 4 modelinin eSIM desteğine odaklanalım. Bu akıllı saat, markanın eSIM teknolojisini barındıran ilk modeli olma özelliğine sahip. Çift bekleme özelliği ile donatılan bu saat, kullanıcılara telefonlarında yer alan iki farklı SIM kartı aynı anda kullanabilme imkanı sunuyor. Bu sayede saat üzerinden aramalar, metin mesajları ve diğer bildirimleri alabilmek mümkün.

Honor Watch 4 hem özellikleri hem de fiyatıyla dikkatleri üzerine çekti

Kare şeklindeki kadranı ile dikkat çeken Honor Watch 4, mat bir çerçeve ve sağ tarafında yer alan bir düğme ile tasarlanmış. Saatin 1.75 inç büyüklüğünde olan AMOLED ekranı, 450x390 piksel çözünürlüğe ve 60Hz yenileme hızına sahip. Saat, 6 serisi alüminyum kasa yapısıyla kullanıcılara sunuluyor.

Honor Watch 4, uzun pil ömrü ile kullanıcılarına kolaylık sağlıyor. Telefonla eşleştirildiği durumlarda 10 güne kadar pil ömrü sunarken, bağımsız kullanımlarda 3 gün ve üzeri süre boyunca kullanılabilir. POGO PIN şarj teknolojisi kullanılan saat, şarj tabanı ile birlikte geliyor.

Fitness özellikleri ile donatılmış olan bu akıllı saat, kullanıcılara 85 spor modunu ve 12 profesyonel antrenmanı destekleyerek aktivitelerini takip etme imkanı sunuyor. Ayrıca atriyal fibrilasyon ve uyku apnesi gibi durumları da kontrol edebilme yeteneğine sahip. Uyku izleme özelliği de genel özellikleri arasında yer alıyor. Çin'deki kullanıcılar için 949 Yuan (yaklaşık $132) fiyat etiketi ile satışa sunulan saat, siyah, altın ve mavi olmak üzere üç farklı renk seçeneğine sahip.

Hem sağlam, hem dayanıklı, hem de akıllı! Kospet Tank S1 akıllı saat!
Honor Watch 4’ün görüntüleri sızdırıldı
GTA 6 çıkış tarihi ertelendi mi? Resmi açıklama geldi
Sonraki Haber