Google Pixel Watch 3 tasarımı değişmedi

Google Pixel Watch 3'ün sızdırılan görüntüleri, tasarımda büyük bir değişiklik olmadığını gösteriyor. Bu saatin sunduğu yenilikler neler?

Samsung’un Galaxy Watch 7 serisinin önümüzdeki ay piyasaya sürülmesi beklenirken, teknoloji dünyası şimdiden Google’ın yeni nesil akıllı saatine odaklanmış durumda. Güney Koreli markanın rakibi olan Google, amiral gemisi akıllı saatini Ekim ayında tanıtmayı planlıyor. Güvenilir sızıntı kaynağı Onleaks tarafından paylaşılan görüntüler ve 360 derecelik video, Pixel Watch 3 hakkında ilk izlenimleri sunuyor. Pixel Watch 3'ün bazı özellikleri zaten daha önce sızdırılmıştı.

Sızdırılan CAD tabanlı renderlara göre, Google Pixel Watch 3, selefiyle benzer bir tasarıma sahip olacak. Yuvarlak ve çerçevesiz ekran ile birlikte, toka mekanizmasına sahip siyah renkli bir kayış dikkat çekiyor. Selefinden farklı olarak, döner kurma kolunun boyutunun arttığı ve saatin gövdesinin biraz daha kalın olduğu göze çarpıyor. Bu değişiklikler, Onleaks tarafından da doğrulanıyor. Boyut olarak, yeni modelin 40.79 x 40.73 x 14mm ölçülerinde olacağı belirtiliyor; bu, selefinin 41 x 41 x 12.3mm ölçüleriyle karşılaştırıldığında daha kalın olduğunu gösteriyor.

Pixel Watch 3'ün kalınlığındaki artışın, 307mAh kapasiteli daha büyük bir bataryadan kaynaklandığı düşünülüyor (Pixel Watch 2'nin bataryası 304mAh idi). Dekra ve Safety Korea sertifikasyon sitelerinde de bu bilgi yer alıyor.

Pixel Watch 3'ün 1.2 inç ekrana sahip olacağı ve Wear OS işletim sistemiyle çalışacağı belirtiliyor. Saatin sağ tarafında fiziksel bir düğme bulunuyor. Diğer tarafta ise hoparlör ızgarasını işaret edebilecek daha büyük bir kesik yer alıyor.

Söylentilere göre, Google Pixel Watch 3, 41mm varyantının yanı sıra daha büyük bir kadran boyutuyla da gelebilir. Ayrıca, geliştirilmiş saat kilidi açma işlevselliği ve daha fazlası için ultra geniş bant bağlantı özelliği ile donatılması bekleniyor.

Samsung Galaxy Watch 7 lansman öncesi sertifikalandı
Galaxy Watch Ultra ve Watch 7'nin özellikleri sızdırıldı
Apple şimdi hapı yuttu, bu karar kullanıcıları sevindirecek
Sonraki Haber