Google Pixel Watch 2'nin yeni görselleri sızdırıldı

Amerikalı teknoloji devi Google'ın merakla beklenen yeni akıllı saat modeli Pixel Watch 2'nin yeni görselleri sızdırıldı.

Google, New York'ta gerçekleşecek olan Made by Google etkinliğiyle Pixel Watch 2 akıllı saati tanıtmaya hazırlanıyor. WinFuture'un sunduğu göz alıcı görsellerle, cihazın tasarımı ve renk seçenekleri hakkında daha net bilgilere sahip olduk.

Pixel Watch 2, metal çerçeveli zarif bir yuvarlak tasarımıyla öne çıkıyor. WinFuture tarafından sunulan bilgilere göre saat; mavi, siyah, gri ve beyaz olmak üzere dört ana renkte sunulacak. Bu renklerin tam adları ise etkinlikte duyurulacak.

Hafta başında sızdırılan bir tanıtım videosu sayesinde saatin bazı yeni özelliklerini de öğrenmiş olduk. Saat, özellikle yoğun fiziksel aktiviteler sırasında bile doğru nabız ölçümü yapabilmesi için Fitbit'in çok yollu nabız sensörüne sahip olacak. Aynı zamanda bir cilt sıcaklığı sensörü ve elektrodermal aktivite sensörü bulunduracak. Bu son sensör, kullanıcının vücudundaki stresi algılamak için kullanılacak ve kullanıcıya mevcut ruh halini kaydetmesi için öneride bulunacak.

Google Pixel Watch 2'nin yeni görselleri sızdırıldı

Sağlık takip özelliklerinin yanı sıra, Pixel Watch 2'de bir Güvenlik Kontrol özelliği de olacak. Bu özellik, kullanıcının iyi olup olmadığını doğrulamaya çalışacak. Kullanıcı yanıt vermezse, acil durum kişilerine kullanıcının konumu bildirilecek.

Pixel Watch 2'nin dahili olarak birçok yenilikle geleceği konuşuluyor. Bunlardan biri yeni Qualcomm W5+ Gen 1 yonga seti. Bu yonga setinin, cihazın pil ömründe önemli bir artış sağlayabileceği söyleniyor. Saatte daha hızlı bir ekran yenileme hızı ve yeni bir stres monitörü de olacak.

4 Ekim'de saat 10.00'da başlayacak olan Made by Google etkinliğinde Google, Pixel Watch 2'nin yanı sıra Pixel 8 ve Pixel 8 Pro akıllı telefonlarını da tanıtacak.

Samsung Galaxy Fit 3 farklı bir tasarımla gelecek
Xiaomi Smart Band 8 global pazara geliyor
Efsane oyun sonunda film oluyor
Sonraki Haber