Google Pixel Watch 2’nin görselleri sızmaya devam ediyor

Akıllı saat pazarındaki etkinliğini arttırmak isteyen Google, bunun için Pixel Watch 2 modeline fazlasıyla güveniyor.

Google, 4 Ekim'de Pixel 8 ve Pixel 8 Pro ile birlikte ikinci nesil Pixel Watch'ını tanıtmaya hazırlanıyor. Ancak bu yeni akıllı saatle ilgili sadece saatin kendisi değil, aynı zamanda eşlik edecek potansiyel aksesuarları da büyük bir merak konusu.

Google, geçen yıl tanıttığı ama resmi olarak piyasaya sürmediği Milanese kayışını tekrar gündeme getiriyor. Bu şık ve stil sahibi saat kayışı nihayet kullanıcılara sunulabilir. Google bu kayışı ilk olarak 129.99 dolar fiyat etiketiyle listelemişti. Böylece kullanıcılara sahip oldukları akıllı saatleri için premium bir seçenek sunmayı amaçlamıştı.

FCC belgelerinde geçen ay bahsedilen bir diğer aksesuar da Metal Slim kayışı. İlk nesil metal saat kayışlarını 199.99 dolar fiyat etiketiyle sunan Google, bu yeni kayışla da kullanıcılara kişisel tercihlerine uygun premium bir seçenek sunabilir.

Pixel Watch 2'nin özelliklerine gelecek olursak, duyumculardan alınan bilgilere göre Google'ın yeni saati, önceki modeline göre daha yüksek performans ve enerji verimliliği sunan Snapdragon W5 Gen 1 yonga setini kullanacak. Bu değişiklik, yüzde 4'lük bir artışla 306mAh kapasiteye sahip bir batarya ile birleşerek daha uzun pil ömrü vaad ediyor.

Google Pixel Watch 2’nin görselleri sızmaya devam ediyor

İlk Pixel Watch, kalın çerçevesi nedeniyle eleştirilere maruz kalmıştı. Pixel Watch 2, 1.2 inçlik OLED ekranını korurken, 384 x 384 çözünürlük sunuyor. Ancak bu sefer ekran Samsung tarafından sağlanıyor. Bu değişiklikle beraber pil tasarrufu ve artırılmış parlaklık gibi özellikler sunması muhtemel.

Android 13 temelli Wear OS 4 ile çalışacak olan Pixel Watch 2, akıllı saatler için bir ilki sunuyor: sorunsuz güncellemeler. Güncellemeler arka planda gerçekleşecek ve cihaz yeniden başlatıldığında aktif olacak. Ancak bu özellik, cihazın depolama kapasitesini bir miktar daha kullanabilir.

Pixel Watch 2'nin dikkat çeken bir diğer özelliği ise NXP SR100T UWB modülü ile gelen Ultra-Wide Band (UWB) teknolojisi. UWB, kaybolan cihazları bulmada oldukça kesin sonuçlar veriyor. Ayrıca Pixel Watch 2'nin bazı otomobil markalarıyla uyumlu dijital bir araç anahtarı olarak da kullanılmasını sağlıyor.

OPPO bu defa yuvarlak ekranlı bir Watch 4 üzerinde çalışıyor
Bu akıllı saat neredeyse bir araba parası!
Otomobilde kabus geri dönüyor, sıfır stokları tükendi
Sonraki Haber