Galaxy Watch kullanıcılarına güzel haber

Akıllı saat sektöründeki gücünü her geçen modelle biraz daha pekiştiren Samsung, kullanıcıları için geliştirdiği güncellemelerle konumunu sağlamlaştırmak istiyor.

Samsung, Galaxy Watch serisi için önemli bir yazılım güncellemesi getiriyor. Yeni güncelleme, One UI Watch 5 adını taşıyor ve şu an Galaxy Watch 5 için yayınlanmaya başladı. Kısa bir süre içinde Galaxy Watch 4 serisi için de bu güncelleme alınacak. Wear OS 4 tabanlı bu One UI Watch 5, Galaxy Watch serisine birçok yeni özellik ve iyileştirmeler ekliyor.

Ancak, 2021 öncesinde piyasaya sürülen Galaxy saatler bu güncellemeyi alamayacak. Özellikle Galaxy Watch 3 ve Watch 2 Active, Wear OS 3 ile çalıştığı için bu büyük güncellemeyi görmeyecektir. Ama Samsung, Galaxy Watch Active 2 ve Galaxy Watch 3 kullanıcıları için küçük bir sürpriz hazırladı. Bu saat modelleri, Galaxy Watch 6'dan bazı yeni saat yüzlerini alacak.

Galaxy Watch kullanıcılarına güzel haber

Samsung ve Google, Galaxy Watch 4 serisini oluşturmak için birlikte çalışmışlardı. Bu seriden itibaren, tüm yeni Galaxy Watch yazılımları bu platform üzerine inşa edildi. Ancak, bu durum Galaxy Watch Active 2 ve Galaxy Watch 3 gibi önceki saatleri dışarda bıraktı. Bu saatler Samsung'un kendi işletim sistemi olan Tizen OS ile geldi. Bu nedenle, bu saatlere yeni Wear OS platformu gelmeyecek. Ancak Samsung, One UI Watch 5'in Stretched Time ve Perpetual saat yüzlerini Galaxy Watch Active 2 ve Galaxy Watch 3 için de sunacağını duyurdu. Bu yeni saat yüzlerinin, Tizen OS kullanan saatlere sonbaharda geleceği söylendi. Ancak net bir tarih verilmedi.

Amazfit’in yeni akıllı saat modeli daha fazla ülkede satışa sunuluyor
Xiaomi Smart Band 8 Pro resmen tanıtıldı
iPhone 16 Pro’nun rakibi Xiaomi 15 Pro fiyatıyla şaşırttı
Sonraki Haber