Akıllı bileklik fiyatına Honor Watch 4 Pro alın! Satışa çıktı

Akıllı saat pazarındaki payını arttırmak isteyen Honor, Watch 4 Pro modeline fazlasıyla güveniyor.

Honor, katlanabilir telefonu Honor Magic Vs 2 ile eş zamanlı olarak, estetik ve geleneksel bir saati andıran zarif tasarımıyla dikkat çeken Watch 4 Pro'yu Çin'de duyurdu. Sadece tasarımı ile değil, aynı zamanda sağlık ve kullanım kolaylığı açısından birçok işlevsel özellikle beraber geliyor.

Honor Watch 4 Pro, dairesel bir kadranla ve sağ tarafında yer alan dönen bir taç ve fiziksel bir düğme ile geliyor. Cihaz, 46 mm kadran boyutunda ve donuk bir dokuyla bezeli paslanmaz çelik gövdeye sahiptir. Ayrıca 5 metreye kadar suya dayanıklıdır. Akıllı saat, 1.5 inç boyutunda ve 464 x 464 piksel çözünürlüğünde bir AMOLED ekran ile donatılmıştır. Ekran, her zaman açık kalabilen LTPO teknolojisine sahiptir.

Honor Watch 4 Pro artık satışta

Sağlık yönünden bakıldığında, Honor Watch 4 Pro, bir kalp atış hızı monitörü, SpO2 sensörü, uyku ve stres takipçisi ile geliyor. Ayrıca atriyal fibrilasyonu tespit edebilen Honor Kalp Sağlığı da bulunmaktadır. Aynı zamanda yağ yakma algoritması da mevcuttur. Akıllı saat, yerleşik GPS ve çeşitli spor modlarına destek verir.

Watch 4 Pro, akıllı telefon ihtiyacı olmaksızın sesli arama işlevselliği için eSIM bağlantısına sahiptir. Ayrıca WeChat, bağımsız bir ödeme seçeneği, NFC, müzik streaming özelliği ve daha birçok kullanışlı özelliği bünyesinde barındırır. Cihaz normal kullanımda 14 gün, eSIM işlevselliği ile 10 gün kullanım süresi vaat ediyor.

Saat, Siyah, Kahverengi ve Koyu Yeşil renk seçenekleri ile geliyor. İlk ikisi 1.599 CNY (~219$) fiyat etiketine sahipken, Koyu Yeşil versiyon 1.799 CNY (~246$) fiyatla satışa sunuluyor. Akıllı saat, bugünden itibaren ön siparişe açıldı ve satışlar 16 Ekim'de başlıyor.

Honor Watch 4 Pro'nun yeni detayları sızdırıldı
Android tabanlı akıllı saat kullanıcılarına müjde!
Otomobilde kabus geri dönüyor, sıfır stokları tükendi
Sonraki Haber