The Division 2013 vs The Division 2016

2013 yılında duyurulan The Division, 3 yılda ne kadar aşama kaydetti?

The Division 2013 vs The Division 2016

2013 yılında düzenlene E3 oyun fuarında resmi duyurusu yapılan ve piyasaya çıkmasına kısa bir süre kalan The Division için dikkat çekici bir kıyaslama videosu hazırlandı. Eurogamer ekibi tarafından hazırlanan bu videoda, oyunun 3 yıllık süreç içinde ne kadar aşama kaydettiği açıkça ortaya çıkıyor.

1453159877_the-division-1.jpg

 İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR >> 

8 Mart'da PC, Xbox One ve Playstation 4 için yayınlanacak olan The Division, E3 2013'te gösterime girdiğinde inanılmaz detaylı grafikleri, atmosferi ve savaş mekanikleriyle heyecan uyandırmıştı. Aradan geçen zaman içinde ise oyunun tıpkı Watchdogs'ta olduğu gibi detaylarda kayıplara uğradığı açıkça ortaya çıktı.

Eurogamer'ın yayınladığı karşılaştırma videosunda, aradan geçen 3 yıllık süreçte oyunun çevre detayları, fizik etkilerli, çatışma ve oyun içi bazı dinamikleri ve görsel efektleri bazında gerilediği ortaya çıktı. Burada akla gelen soru ise oyunun ilk gösteriminin çok üst düzey bir bilgisayarda yapılıp yapılmadığı oldu. Eğer öyle ise, yeni nesil konsol sahipleri bu farkı gördüğü zaman bir rahatsız olacak diyebiliriz.