Sony'den Türk Telekom'a özel kampanya

Türk Telekom mağazalarından Sony Xperia Z5 alan tüketiciler özel bir teklifle Sony Extra Bass Kulaklık sahibi oluyor.

Sony'den Türk Telekom'a özel kampanya

Geçtiğimiz ay Mobil Dünya Kongresi'nde Snapdragon 820 ile çalışan yeni üst seviye telefonu Sony Xperia X Performance'ı tanıtan ancak tüketicilerle bu telefonu en erken Haziran ayında buluşturacağını açıklayan Sony, şu anki amiral gemisi telefonu Sony Xperia Z5 için yeni kampanyasını duyurdu.

Sony Mobile yeni kampanyasında Mart ayı içinde Türk Telekom resmi mağazalarından Sony Xperia Z5 telefonunu satın alan tüketicilerini özel bir teklifle Sony Extra Bass Kulaklık sahibi yapıyor.

1456938415_sonymobile.png

Ses teknolojilerinde en iddialı markalardan birisi olan Sony'nin kampanyasında Mart ayı sonuna kadar Türk Telekom mağazalarından Sony Xperia Z5 alan kullanıcılar tarifelerine ek olarak ayda 68TL'den başlayan fiyatlarla Sony Xperia Z5 ve Sony XB450AP Extra Bass Kulaklık sahibi olabilecek.

Daha önceden Türkiye'de 5 gün boyunca tüketicilere Sony Xperia Z5 kullanma imkanı sunan kampanyasıyla ilgi odağı olan Sony, yeni kampanyasıyla Türk Telekom abonelerine üst seviye akıllı telefon deneyimini ve yüksek ses kalitesini uygun fiyatlarla sunmayı hedefliyor.