Selfie ve Estetik Operasyon Arasında Sıkı Bir Bağ Oluştu

Selfie, dudak operasyonlarının ana sebeplerinden olmaya başladı

Selfie ve Estetik Operasyon Arasında Sıkı Bir Bağ Oluştu

Akıllı telefonların ve sosyal ağlarda fotoğraf paylaşımlarının tavan yaptığı son dönemde, özellikle selfie kavramının bambaşka bir boyut kazandığını söyleyebiliriz. Selfie, çok sayıda konu ve gelişmenin de sebepleri olmaya başladı. Bunlardan biri de "estetik operasyonlar" Evet yanlış okumadınız, selfie ile estetik operasyonlar arasında ilginç bir bağ oluştu.

1461013738_selfie-bench.jpg

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR >> 

American Society of Plastic Surgeons tarafından yapılan bir araştırma ile selfie tutkusunun estetik operasyonların da artmasına sebep olduğu ortaya çıktı. Özellikle dudak operasyonlarının bu dönem ile tavan yaptığı ve geride kalan 2015 yılının yaklaşık 28000 dudak operasyonu ile 2000 yılından bu yana en yüksek sayıya ulaştığı açıklandı. Buradaki ilginç bir detay ise erkeklerin de bu operasyonlara talep göstermesi oldu.

İnsanların selfie çekimleri sırasında daha güzel ve etkileyici görünmek adına bu tür operasyonlara ciddi oranda talep gösterdiği belirtilirken, göğüs estetiklerinin yaklaşık 280000 ile hala açık ara önde olduğu da belirtiliyor. Peki sizler daha iyi bir selfie için bıçak altına yatar mıydınız?