Samsung eski telefonlarınızı Galaxy S7 ile değiştirecek

Samsung Galaxy S7 bir telefon yükseltme programı ile birlikte gelecek.

Samsung eski telefonlarınızı Galaxy S7 ile değiştirecek

Koreli web sitesi ET News, Samsung’un Mart ayında bir telefon yükseltme programı tanıtma niyetinde olduğunu bildirdi. Bu program şirketin şubat ayında MWC 2016 etkinliğinde tanıtacağı Galaxy S7’nin satışa sunulma dönemine denk geliyor ve muhtemelen programdan yararlanılabilecek ilk telefon olacak.

Samsung’un telefon yükseltme programı şimdilik sadece şirketin kendi memleketi Güney Kore’de gerçekleşecek gibi görünüyor ancak daha sonra önemli pazarlarda da bu programın gerçekleşeceği tahmin ediliyor.

1453880506_samsung-galaxy-s7-upgrade-program-01.png

Geçen yıl Apple’da aynı şekilde kendi cihazları için yükseltme programı düzenlemiş ve müşterilerine ayda 32,41 dolardan başlayan fiyatlar karşılığında yeni iPhone modeli ile değiştirme sözü vermişti. Yani bu programa katılan kullanıcılar Apple ile 2 yıllık bir sözleşme imzalıyorlar ve her ay en az 32 dolar ödeyerek yeni bir iPhone sahibi olabiliyorlar. 12 ayın sonunda ise Apple eski iPhone modelini alarak kullanıcıya yeni tanıtılan iPhone modelini veriyor ve kullanıcı aylık 32 dolar ödemeye devam ediyor. Tabi ki yeni iPhone aldığınızda sözleşmenizde yenileniyor.

Görünüşe göre Samsung, Galaxy S7, S7 Edge ve S7 Edge+ dahil olmak üzere en azından üç akıllı telefon tanıtmayı planlıyor. Söylentilere göre tüm Galaxy S7 modelleri (S6 ailesine kıyasla) 4 GB RAM, microSD kart desteği, suya dayanıklı özellik ve daha büyük piller ile gelecek.