LG, G5 ile Galaxy S7'yi karşılaştırdı

LG, Galaxy S7'ye sataşmayı sürdürüyor. Şirket bu defa G5 ile Galaxy S7'nin özelliklerini karşılaştırdı.

LG, G5 ile Galaxy S7'yi karşılaştırdı

LG, Galaxy S7 tanıtımı sonrası rakibini hedef almayı sürdürüyor. Kısa süre önce attığı tweet’lerde rakibine sataşan LG, bu defa yeni tepe modeli G5’i Galaxy S7 ile karşılaştırdı. Daha önceki tweet’leri hatırlayacak olursak; LG ilk olarak rakibini bir kez daha çıkarılabilir pil yapısıyla hedef aldı. G5, LG’nin metal kasaya sahip ilk tepe modeli. Telefon ayrıca modüler yapısıyla mobil dünyasında bir ilki (global anlamda satışa sunulacak) temsil ediyor.

1456300240_galaxy-s7-vs-lg-g5-quick-look-aa-2-840x560.jpg

LG bir diğer tweet’te “Hoş geldin microSD kart” diyerek rakibine ikinci sataşmasını yaptı. LG Üçüncü tweet’te ise G5’e eşlik eden 7 arkadaşı ile Galaxy S7’yi hedef aldı.

Güney Koreli üretici bu defa G5 ile Galaxy S7’nin karşılaştırması yaptı. Yayınlanan listede LG G5’te ve Galaxy S7’de hangi özelliklerin yer alıp almadığını listeleniyor.

1456300007_lgg5samsunggalaxys7comparison.jpg

Modüler tasarım, çıkarılabilir pil, kamera (daha yüksek megapiksel), 5.3 inç ekran (daha büyük ekran) ve Günışığı modunda kazanan taraf LG olurken; Galaxy S7’nin kazandığı tek başlık IP68 su ve toz direnci oldu. Ekran her zaman açık ve microSD kart desteği ise her iki telefonda mevcut. LG'nin pil kapasitelerini karşılaştırmaması ilginç olmuş doğrusu. 

LG G5 ve Galaxy S7 hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Sizin tercihiniz hangisi olurdu?