HTC One A9, HTC'nin en iyi kamerası seçildi

HTC One A9 kendi markası içinde en iyi kameralı telefon seçildi

HTC One A9, HTC'nin en iyi kamerası seçildi

HTC One A9 ile birçok test, inceleme, fotoğraf karşılaştırma ve internte hız testini geçtiğimiz dönemde gerçekleştirdik. Akıllı telefon pazarında oldukça önemli bir yere sahip olan Tayvanlı şirket HTC One A9 ile farklı bir amiral gemisi profili çiziyor.


Tasarım ve malzeme kalitesi tarafında oldukça beğendiğimiz HTC One A9, kullandığı Snapdragon 617 işlemcisinden ve sadece 2GB sisem belleği barındırmasından dolayı eleştirilerimizin hedefi olmuştu. Kamera sensörü tarafında da eleştirdiğimiz HTC One A9'un internet hız testi ise kullanılan yonga setinin pekte yanlış bir karar olmadığını ortaya koyuyordu.


Dünyaca ünlü kamera sensörü inceleme sitesi DxOMark'ın yaptığı araştırmaya göre One A9 tüm HTC telefonları içinde en iyi kameraya sahip telefon seçildi. Bu noktada 20,7 megapiksel değerinde HTC One M9 ve One M9+'ı da geride bırakan One A9'un yapılan araştırmaya göre rakipleri LG G4, Xperia Z5 ve Galaxy Note 5'ten daha kötü bir sonuç aldığını belirtelim.Tabi burada en doğru sonucu yapılan testlerin ortaya koyacağını düşünüyoruz. Bundan doalyı HTC One A9'un LG G4 ve Galaxy Note 5 karşısında nasıl bir performans sergilediğini aşağıdaki testte görebileceksiniz...



HTC One A9'un kamera performansını nasıl buluyorsunuz?