Grand Theft Auto 6 (GTA 6) geliyor!

En çok sevilen oyunun GTA'nın yeni versiyonu geliyor.

Grand Theft Auto 6 (GTA 6) geliyor!

En popüler oyunlardan biri olan GTA serisinin yeni versiyonu geliyor. Yeni oyunun senaryosunun ABD’de geçeceğine kesin gözüyle bakılıyor ama Oyun Geliştirici RockStar’a göre Grand Theft Auto: Tokyo senaryosu da çok uzak ihtimal değil. Grand Theft Auto 6 yolda.

Techradar’ın raporuna göre Oyun Geliştirici Rockstar, 2013 yılında yayımlanan ve birçok yenilikle tarihinin en başarılı ve pahalı oyunu olan GTA 5'in bir üst sürümü üzerinde çalışmaya başladı.

İlginizi çekebilir>>>

Şirket yeni bir oyun piyasaya sürmek için henüz bir yer seçimi yapmış değil ve oyunun ne zaman piyasaya sürüleceği de tam olarak belli değil. Ancak birkaç yıl içinde oyun severlere sunulması bekleniyor.

1459091408_gta-6-deja-en-developpement-600x300.jpg

Bildiğiniz gibi GTA V selefi GTA 4’ten beş yıl sonra geldi. Aynı rapora göre, oyunun ABD dışında ayarlanması mümkün değildir.

GTA oyun geliştiricileri Tokyo senaryosunu planlamak için şehirde geziler yaptılar ancak şehrin yol sistemi dahil olmak üzere bir çok ayrıntılarının çok karmaşık olduğunu belirlediler. Grand Theft Auto 3 oyununda ilk kez denenen hayali bir şehirde ABD dışındaki bir senaryonun ne kadar zahmetli olduğu görülmüştü.

TechRadar’a göre, bu yüzden yeni oyunun senaryosu ABD'de olmak zorunda. Rockstar GTA 6 yayınlanmadan önce yeni bir Red Dead oyunu yayınlamanın peşinde.

Oyunun ne zaman piyasaya çıkacağı ve nelerden oluşacağı tam olarak belli olmasa da Red Dead Redemption 2’nin yıl sonuna kadar çıkacağı söyleniyor.