General Mobile GM 5 Plus'ın fiyatı ve satış tarihi

General Mobile'ın Android One platformundaki yeni telefonu GM 5 Plus'ın satış tarihir ve satış fiyatı açıklandı.

General Mobile GM 5 Plus'ın fiyatı ve satış tarihi

Türk teknolojisi markası General Mobile, Android One platformundaki yeni akıllı telefonu General Mobile GM 5 Plus'ı Barselona'da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi (MWC 2016) kapsamında tanıttı. Hem Türkiye hem de 44 diğer ülkede satışa sunulacak olan GM 5 Plus hem yerli hem de yabancı basın tarafından oldukça ilgi gördü.

>> İlginizi Çekebilir: 

General Mobile'ın geçtiğimiz yıl satışa sunduğu ilk Android One platformundaki telefonu General Mobile 4G uygun fiyatıyla Türkiye'de en çok satan telefonlar listesine girmeyi başarmıştı. Yeni Android One'ın hem Türkiye'de hem de uluslararası pazarda yüksek satışa rakamlarına ulaşması bekleniyor.

1456159406_general-mobile-5-plus-gorsel.jpg

GM 5 Plus'ın fiyatı ne kadar olacak?

General Mobile GM 5 Plus Türkiye hariç satışa çıkacağı Avrupa ülkelerinde 199€ fiyatıyla satışa sunulacak. Türkiye'de ise vergiler 199€'luk fiyatın üzerine eklendiğinde cihazın yüksek ihtimalle 999TL'ye satışa sunulması bekleniyor ancak General Mobile yetkilileri cihazın 1000TL altında olacağını belirtseler de cihazın fiyatıyla ilgili kesin bir bilgi paylaşmadılar. General Mobile GM 5 Plus Mart ayının sonlarına doğru ya da Nisan ayının başında Türkiye'de satışa sunulmuş olacak.

Eğer cihazı merak ediyorsanız Teknolojioku olarak yerinde takip ettiğimiz MWC 2016'da Teknolojioku Genel Yayın Yönetmeni Kaan Arlı'nın çektiği GM 5 Plus ön izleme videosu aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

>> İlginizi Çekebilir: