Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge: İlk kamera örnekleri

Samsung amiral gemisi telefonları Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge'de 12MP çözünürlüklü bir kamera kullanılıyor. İşte yeni nesil sensörün ilk kamera örnekleri...

Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge: İlk kamera örnekleri

 Samsung’un amiral gemisi akıllı telefonları Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge saatler önce Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtıldı. Yeni nesil telefonların en fazla merak edilen özelliklerinin başında kamera yetenekleri geliyor.

 Güney Koreli üretici bir süredir üst seviye telefonlarında 16MP çözünürlüklü sensörler kullanırken, Galaxy S7 ve S7 Edge ile birlikte 12MP’e geçiş yaptı. Çözünürlük seviyesinde her ne kadar düşüş yaşan da kamera donanımı diğer detaylarıyla (sensör büyüklüğü, diyafram aralığı, çift piksel ve piksel boyutu) dikkat çekiyor.

1456123488_s7-camera-h11.jpg

Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’de 12MP çözünürlüklü kamera f/1.7 diyafram (%25 daha fazla ışık) açıklığına sahip. 1 / 2.6" sensör boyutu, 1.4 mikron piksel boyutu, yeni otomatik odaklanma sistemi çift piksel, OIS desteği ve 4K video kaydı kamera adına sayacağımız diğer özellikler. Lafı çok fazla uzatmadan sizleri Galaxy S7/Galaxy S7 Edge’in ilk kamera örnekleriyle baş başa bırakalım. Alt bölümde ve sonraki sayfalarda kamera örneklerine göz atabilirsiniz. (Fotoğrafları büyütmek için üzerine tıklayın.)