En çarpıcı Apple iPhone 7 tasarımları (Video)

Bir sonraki harika iPhone sizce nasıl olacak?

En çarpıcı Apple iPhone 7 tasarımları (Video)

Apple’ın, bir sonraki amiral gemisi akıllı telefonları iPhone 7 ve iPhone 7 Plus tanıtımını 2016 sonbaharında yapması bekleniyor. Fakat dünyanın dört bir yanından tasarımcıların yaratıcı beyinleri yeni iPhone'lar için kendi fikirlerini ortaya dökmeye başladılar. Şimdi sizlere gördüğümüz tasarımlar içerisinden en öne çıkanları sunuyoruz.

Aşağıda ve sonraki sayfalarımızda sanatın iPhone 7 iPhone 7 Plus ve iOS 10 ile buluşmasını izleyeceksiniz.

Bir sonraki harika iPhone sizce nasıl olacak?

 1457443129_best-apple-iphone-7-design-concepts-of-2016-1-100647005-orig.jpg

iOS 10’u da unutmamak gerek

UI / Web tasarımcısı ve hareketli grafik sanatçısı Sam Beckett, "iOS Kontrol Merkezi” donanım butonlarını ve uygulama kısayollarını daha fazla özelleştirmek için neler geliştirilebileceğine dikkat çekmiş. Ayrıca, 3D Dokunmatik entegrasyonunun yanı sıra, sistem çapında Dark Moda yer verdiği kendi tasarımını paylaşmış.


Geniş ekranlı iPhone 7

Sonicdat’ın büyük iPhone 7 modeli için ilginç bir fikir sunuyor.  Karbon fiber malzemeden esnek bir ekrana sahip iPhone 7’nin bir düğme ile ekran boyutu üç kat genişletebiliyor.

iOS 10 bir dokunuşla sınırsız olsun

iPhone-Tricks.com bu videosunda ise kullanıcılara maksimum alan özelleştirme imkanı tanıyan, çerçevesiz ekranlı ve esnek bir iOS 10 hedefleniyor. Ayrıca Ana Sayfa tuşu kullanılmadığında kayboluyor.

Aerodinamik akıllı telefon

Geert Van Uffelen tarafından tasarlanan bu modeldeki nezaket ve şıklığı, 2.5D ekran ile piyano müziği eşliğinde izleyebilirsiniz.

Parlak iPhone

Üretken tasarımcı Arthur Reis ve aynı derecede üretken Ran Avni, düzenlemiş bu videoda hayallerindeki iPhone 7 tasarımını ortaya koydular. Bu konsepteki iPhone 7, farklı renkler ve paslanmaz çelik gövdesi ile parlıyor.

Ayrıca Reis’in tasarımında 4 kat daha hızlı CPU ile GPU ve telefonun içinin su geçirmez bir conta ile korunması öngörülüyor.

AMOLED ekran ve daha fazlası

İşte bir AMOLED ekran, süper ince gövde, Beats Bluetooth kulaklık başlıkları ve Endüktif Şarj Pedi gibi iPhone 7 için harika  fikirler sunan Arthur Reis konsepti.  Eğer bir Apple fanboy veya fangirl iseniz, ben bunlardan birini istiyorum diyeceksiniz.

iPhone 7 Edge

ConceptsiPhone ve SCAVids HD tarafından hazırlanan b konsept video, 2015 yılında hazırlanmış ama hala bu listede olmaya değecek kadar iyi bir konsept. Açıkçası Samsung Galaxy Edge modellerinden ödünç bir isme sahip iPhone 7 Edge, 2K kavisli ekranı, A10 işlemcisi ve 5.5-inç ekranı ile oldukça ilgi çekici.

Apple sanal gerçeklik

1457443331_best-apple-iphone-7-design-concepts-of-2016-7-100647006-orig.jpg

Christopher Grayson dev projesi ile Apple sanal gerçeklik için vizyonunu gözler önüne sermektedir.

VR cihazlar için fikirler geliştiren Christopher Grayson’ın, Apple CEO'su ve tasarım baş görevlisine  iPhone'larda kullanmak için bir çift kamera kurulumu tasarladığı ve iPhone 7 için sunduğu söylentisi mevcut.

Grayson’un tasarladığı VR özellikli iPhone’un, stereoskopik kartları, 3D görüntüleri ve View-Masters ile birlikte neye benzeyeceğini merak ediyoruz.

Liquidmetal ve fazlası

Bu çok uzun bir hikaye ve iyi bir Liquidmetal söylentisi yıllardan beri var. Apple yıllardır daha güçlü, muhtemelen su geçirmez, her zamankinden daha büyülü bir akıllı telefon vaat ediyor. Herman Haidin’in iPhone 7 konsept tasarımı, baz soğutma sistemi olarak hizmet veren katman olarak Liquidmetal ile donatılmış.

 1457443413_best-apple-iphone-7-design-concepts-of-2016-8-100647007-orig.jpg


iPhone 5SE’yi de unutmayın

4 inç iPhone 5SE akıllı telefonun bekleyeni oldukça fazla gibi. Ancak laboratuar kaynaklarından sızan görüntü ve bilgilere göre kavisli olmayacak. Şimdiye kadar gelen sızıntı bilgilere göre iPhone 7 ve iPhone 7 Plus gibi büyük telefonların daha küçültülmüş bir hali ile karşımıza çıkacak. Ayrıca çift kamera ve daha pembemsi renk seçeneği ile gelebilir.