CES 2016: Casio WSD-F10 Ön İnceleme

Casio WSD-F10 modeli isimli dayanıklı yapıya sahip akıllı saati değerlendirdik

CES 2016: Casio WSD-F10 Ön İnceleme

Teknolojioku.com olarak yerinde takip ettiğimiz, CES 2016 fuarındaki turumuza devam ediyoruz. Sıradaki ürünümüz olan Casio’nun akıllı saati WSD-F10, Android wear işletim sistemine sahip pazardaki en dayanıklı akıllı saat olma özelliğini taşıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR >> 


Oldukça şık ve dayanıklı bir tasarıma sahip olan Casio WSD-F10 modelinde 1.32 inç boyutlu 300 x 320 çözünürlüğe sahip çift katmanlı ekran yer alıyor. Renkli ve siyah beyaz kullanım modu kullanma imkanı sunan Casio, WSD-F10 modeli ile Timepiece Mode adını verdiği güç tasarrufu modu ile 30 güne kadar pil ömrü vaadediyor.

Bu saat şık ve kaslı görüntüsüyle de piyasadaki diğer akıllı saatlere oranla daha agresif çizgilere sahip. Ayrıca saatin farklı renk seçenekleri olusu da meraklıları arasında favrori renklerine tercih yapmalarını sağlayacak

Android Wear işletim sistemli akıllı saatler arasında, dayanıklılık anlamında en iddialı model olan Casio WSD-F10 modeli, suya ve toza karşı dayanıklı olarak geliştirildi ve 50 metreye kadar suya dayanıklı olduğu açıklandı.

Askeri dayanıklılık standartları kapsamında da bu özellikleri onaylanan saat, zorlu ortamlarda akıllı saat kullanımına elverişli yapısıyla farklı bir sınıfta yer alacak.

Tamamen zorlu ortam koşulları için hazırlanan saat, pusula, güneşin doğuş ve batış bilgileri, hız, katededilen mesafe, gibi outdoor aktivitelerin takibine de imkanı sunabiliyor.

Android Wear işletim sistemi ile gelen saatin arayüzü, cihazın tasarımıyla son derece uyumlu görünüyor.
Casio’nun akıllı saatinin fiyatı ise 500$ olacak.