Android Marshmallow Sony Xperia telefonlara hangi yeni özellikleri sunuyor? (Video)

Sony Xperia Z5 Android Marshmallow ile hangi yeniliklere sahip olacak?

Android Marshmallow Sony Xperia telefonlara hangi yeni özellikleri sunuyor? (Video)

Sony bu ay Xperia akıllı telefon ve tablet modellerine Android’in son sürümü Android 6.0 Marshmallow güncellemesini vermeye başladı. Peki bu güncelleme ile Xperia cihazlar hangi  yeni özelliklere sahip olacak?

Sony’nin Xperia Z5 serisi, Xperia Z3+ ve Xperia Z4 tablet modelleri için Android 6.0 Marshmallow güncellemesi başladı. Sony, Android Marshmallow güncellemesinin Xperia cihazlarına getirdiği yenilikleri gösteren bir video yayınladı.

1457472080_sony.jpg

Xperia Z5’in kullanıldığı videoda bireysel uygulamalar, artı gelişmiş paylaşım yetenekleri ve kesintisiz metin düzenleme izinleri gibi özellikler gösterilmiş. Ayrıca Xperia Mesajlaşma uygulamasının içerdiği yeni etiket paketleri, gelişmiş bir kamera arayüzü ve diğer yeniliklerden kısaca bahsedilmiş. Doze modu (geliştirilmiş pil ömrü için), Now onTap ve diğer yeni özellikleri de Xperia modellerinde bulacaksınız.

 Android Marshmallow güncellenen Xperia cihazların yanı sıra, Xperia Z3, Xperia Z3 Compact, Xperia Z2, Xperia M5, Xperia C5 Ultra, Xperia M4 Aqua, Xperia C4, Xperia Z4 Tablet Compact ve Xperia Z2 Tablet içinde gelecek.

Aşağıda yayınlanan videoyu izleyebilirsiniz...